Navigointivalikko

Alueellista tietoa

Korona-virustilanne aiheuttaa muutoksia ELY-keskuksen asiakaspalveluun (Satakunta)

Satakunnan ELY-keskus on Korona-viruksen leviämisen ehkäisemiseksi siirtynyt hoitamaan asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköisin välinein. Puhelinvaihteemme palvelee numerossa 0295 022 000.  Yhteydenottopyynnön asiantuntijoille voi jättää myös sähköpostitse. ELY-keskuslaisten sähköposti on muotoa: etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi.

ELY-keskuksen työntekijät hoitavat toistaiseksi työtehtäviinsä liittyviä tapaamisia pääosin puhelimitse ja etäyhteyksin. Vältämme matkustamista sekä kasvokkain tapahtuvaa kanssakäymistä ja kokouksia. Siirrämme järjestämiämme kokouksia ja tilaisuuksia tai tarjoamme kokouksiin videoyhteysmahdollisuuden. Ilmoitamme tapahtumiin ja asiakaspalveluun liittyvistä muutoksista mm. Facebook-sivullamme (SatakunnanELYkeskus) ja Twitterissä (@SATELYkeskus), joten kannattaa seurata tiiviisti myös ELY-keskuksen sosiaalisen median kanavia.

Henkilöstömme työskentelee pääsääntöisesti etätyössä. Kaikki asiakaspalvelun kannalta tärkeät tehtävät pyritään kuitenkin hoitamaan myös poikkeusoloissa. Asiantuntijamme ottavat asiakkaisiimme yhteyttä, kun on tarpeen sopia erityisistä menettelytavoista esim. yritys- tai maatilakäyntien yhteydessä. Tavoitteena on omalta osaltamme hidastaa Korona-viruksen leviämistä sekä turvata henkilöstömme ja asiakkaidemme terveys sekä palvelujen toimivuus.

Tukea ja neuvontaa yrityksille

Korona-viruksen vaikutukset yritysten toimintaan ja sitä kautta yrittäjien sekä työntekijöiden toimeentuloon arvioidaan hyvin merkittäviksi. ELY-keskusten yrityspalvelut ovat joustavasti ja tehostetusti yritysten tukena. Yritysten tukemiseksi Korona-viruksen johdosta on luvassa joustoja mm. yrityksen kehittämisavustuksen myöntämiseen ja kehittämispalvelujen toteutukseen. Tiedotamme muutoksista tarkemmin lähiaikoina. Yritys-Suomi Talousapu -neuvontapalvelu auttaa ja neuvoo yrityksiä haastavissa talous- ja muutostilanteissa. Talousapu -neuvontapalvelun valtakunnallinen puhelinnumero on +358 295 024 880. Hyödyllistä tietoa löydät ELY-keskusten Koronavirus-tilannesivulta.

ELY-keskuksen kanssa voi asioida myös sähköisesti. Sähköinen asiointi on auki 24/7. Lisätietoja asioinnista löytyy näiltä sivuilta: ELYjen sähköinen asiointi.

ELY-keskus seuraa tilannetta jatkuvasti ja myös sen myötä ohjeet ja toimintatavat tarkentuvat. Viestimme aktiivisesti muutoksista. Lisätietoja yhteyshenkilöiltämme.

Satakunnan ELY-keskuksen yhteyshenkilöt asiakas- ja sidosryhmäyhteistyössä ovat:

Marja Karvonen, ylijohtaja, puh 0295 022 111
Anne Jortikka, asiakkuuspäällikkö (mm. yritystuet ja kehittämispalvelut), puh 0295 022 046
Timo Pukkila, yksikön päällikkö (mm. maaseutuyritysten sekä maatilojen ja kehittämishankkeiden rahoitus), puh 0295 022 115
Maija Saari, yksikön päällikkö (mm. työvoimakoulutus kuten rekry-, täsmä- ja muutoskoulutus yrityksille), puh 0295 022 116
Hanna Mäntylä, tarkastuspäällikkö, (mm. maatilojen valvonta ja kasvinterveystehtävät), puh 0295 022 067
Satakunnan ELY-keskuksen kirjaamon sähköpostiosoite on kirjaamo.satakunta@ely-keskus.fi.

TIEDOTTEET (23.9.2020 saakka)

Tiedotteet 2020 (23.9.2020 saakka)