Navigointivalikko
Uutiset 2013

Uutiset 2013

Uutiset

KIVINET 2013: Rajatonta kasvua Kaakossa (Kaakkois-Suomen ELY-keskus)

Yritysten kansainvälistymispalveluiden kirjo koetaan hajanaiseksi ja varsinkin pk-yritysten voi olla vaikea löytää tarvitsemaansa palvelua. KIVINET on pk-yritysten kansainvälistymistä edistävä verkosto, joka vastaa haasteeseen jakamalla yrityksille tietoa tarjolla olevista kansainvälistymispalveluista ja rahoitusmuodoista. Eri puolilla Suomea järjestettävät KIVINET-tilaisuudet kokoavat nämä toimijat yhteen.

Kaakkois-Suomen alueen KIVINET 2013 -tapahtuma järjestetään ke 30.10.2013 klo 12–16 Lappeenrannassa (Holiday Club Saimaa, Rauha) teemalla Rajatonta kasvua Kaakossa. Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittautuminen käynnistyy viikolla 37 tapahtuman sivulla osoitteessa kivinet.fi

Ilmoittautuminen kansainvälistymistorille käynnissä

Tapahtuman yhteydessä järjestetään kansainvälistymistori, jossa KIVINET-yhteistyökumppaneilla, Team Finlandilla, alueellisilla kansainvälistymispalveluja tarjoavilla toimijoilla ja yksityisillä palveluntarjoajilla on mahdollisuus esitellä palvelujaan. KIVINET-yhteistyökumppanit, Team Finland ja Kaakkois-Suomen alueelliset toimijat kutsutaan kansainvälistymistorille erikseen.

Lisäksi yksityisillä palveluntarjoajilla on mahdollisuus osallistua kansainvälistymistorille omalla esittelypisteellä. Tila torilla on rajallinen, joten voimme ottaa mukaan enintään 10 toimijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Esittelijöitä kustakin organisaatiosta voi olla 1-2 henkilöä.

Ilmoittautuminen kansainvälistymistorille päättyy 26.8.2013. Osallistuminen on maksuton.

Ilmoittautuminen kansainvälistymistorille

Lisätietoja:

Anne Alho, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 029 040, anne.alho@ely-keskus.fi


Alueellista tietoa