Navigointivalikko
Uutiset 2013

Uutiset 2013

Uutiset

Keski-Suomen ELY-keskus muuttaa elokuussa 2013 Cygnaeustaloon (Keski-Suomen ELY-keskus)

Keski-Suomen ELY-keskus palaa remontoituihin toimitiloihin Cygnaeuksenkatu 1:een, Cygnaeustaloon, elokuun aikana. Muutto tapahtuu porrastetusti välillä 19.8.–30.8.2013.

Palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme normaalisti myös muuton aikana. Muuttoviikoille on kuitenkin tärkeää sopia mahdolliset tapaamiset etukäteen.

Postiosoitteemme (PL 250, 40101 Jyväskylä) säilyy ennallaan, joten postin kulkuun muutto ei vaikuta. Asiakirjat, jotka halutaan toimittaa henkilökohtaisesti ELY-keskukseen tuodaan Piippukatu 11:een (Innova 1) elokuun loppuun asti.

Asiakaspalvelun ja kirjaamon toiminta käynnistyy Cygnaeuksenkatu 1:ssä maanantaina 2.9.2013.

Uudistuneet toimitilat

ELY-keskus palaa nyt osoitteeseen, jossa sen toiminta alkoi tammikuussa 2010. Tilat on remontoitu ja uudistettu. Uudistettu toimistotalo on saanut nimikilpailun kautta myös uuden nimen, Cygnaeustalo. Nimi kuvaa talon sijaintia Cygnaeuksenkatu 1:ssä ja toisaalta nimi viittaa suomalaisen kansakoulun isänä tunnettuun Uno Cygnaeukseen, joka valtion ylitarkastajana pyrki menestyksellisesti ja monipuolisesti kehittämään kaikkien suomalaisten hyvinvointia.

Cygnaeuksen tavoin pyrkivät taloon sijoittuvat virastot edistyksellisesti ja ennakkoluulottomasti lisäämään sekä kansalaisten että yritysten hyvinvointia samalla myös valvoen kansalaisten oikeuksien toteutumista.

Yhteistyöterveisin

Keski-Suomen ELY-keskus


Alueellista tietoa