Navigointivalikko
Uutiset 2014

Uutiset 2014

Uutiset

Kesätyömessuja Etelä-Savossa (Etelä-Savon ELY-keskus)

Työnhaussa on edelleen tärkeää henkilökohtainen kontakti työnantajan ja työnhakijan välillä. Yhteyksien solmimisen helpottamiseksi Etelä-Savossa järjestetään helmikuussa kolmet kesätyömessut, joilla on tarjolla paljon töitä ja mielenkiintoista ohjelmaa.

Pieksämäellä Kulttuurikeskus Poleenissa (Savontie 13) järjestetään maanantaina 17.2. klo 12–15 perinteiset REKRYTREFFIT. Tapahtumassa on mukana työnantajia, ammatillisia oppilaitoksia, TE-palvelut sekä EURES-palvelut. Tilaisuuden juontaa pieksämäkeläislähtöinen televisio- ja radiotoimittaja Mikko Kekäläinen, joka on tullut tutuksi YLE TV1:n suositusta Puoli seitsemän –ohjelmasta. Työnhakijoita Rekrytreffeillä on aiempina vuosina käynyt keskimäärin 250 ja työnantajia noin 20.

Mikkelissä on torstaina 20.2. RekryOn2014 tapahtuma Etelä-Savon ammattiopistossa, Otavankatu 4 klo 13-16.30. Mukana on Mikkelin seudun työnantajia useilta eri aloilta. Tarjolla on työpaikkoja ja muita työllistymismahdollisuuksia. Työnhakijoita on aiempina vuosina käynyt keskimäärin 1000 ja työnantajia on ollut noin 60.

Savonlinnassa järjestettiin lauantaina 1.2. Kesätyöpörssi TE-palvelujen Savonlinnan toimipaikassa. Työnhakijoita oli paikalla 450 ja työnantajia 18. Tilaisuudessa kerrottiin kesätyöpaikoista, ammateista ja koulutuksesta sekä yrittäjäksi ryhtymisestä. Esillä olivat myös työ- ja elinkeinotoimiston palvelut ja työllisyysprojekteja. – Työnantajat ja työnhakijat olivat tyytyväisiä tilaisuuteen, kertoi messujen toteuttamisesta vastannut Etelä-Savon TE-toimiston asiantuntija Hannele Tuhkanen. Olemme järjestäneet messut jo vuodesta 1999 alkaen ja järjestämme ne jälleen ensi vuonna tammi helmikuun vaihteessa, Hannele kertoo.

Lisätietoja:

Palvelujohtaja Kari Joutsalainen, puh 0295 044 054
Viestintäasiantuntija Mervi Huuskonen, puh 02950 44044


Alueellista tietoa