Uutiset 2022

Alueellista tietoa

Uutiset 2022

Pk-yritysten johdon ja avainhenkilöstön koulutukset alkavat Satakunnassa

ELY-keskuksen yritysten kehittämispalvelujen koulutukset alkavat Satakunnassa loka- ja marraskuussa. Koulutusta on tarjolla kaikissa kolmessa teemassa.

Koulutukset ovat tarkoitettu pienten ja keskisuurten yritysten johdolle ja avainosaajille. Koulutukseen sisältyy 10 koulutuspäivää yhdessä alueen muiden yritysten kanssa ja kaksi osallistujakohtaista konsultointipäivää, jossa pureudutaan tarkemmin juuri teidän yrityksenne tarpeisiin. ELY-keskus kustantaa suurimman osan valmennuksien osallistumismaksuista. Yrityksen omavastuuosuudeksi jää 1590 € (+ alv) per osallistuja. Koulutukset toteutetaan Porissa.

 

Markkinoinnin ja asiakkuuksien johtaminen

Intotalon järjestämässä markkinoinnin ja asiakkuuksien johtamisen koulutuksessa saat käytännön työkaluja ja vinkkejä esimerkiksi toimivan markkinointistrategian luontiin, myyntityötä tekevien innostamiseen sekä tehokkaaseen digitaalisten välineiden hyödyntämiseen markkinoinnissa ja asiakkuuksien johtamisessa. Tarkemman kuvauksen valmennuksen sisällöstä, ohjelmasta ja kouluttajista voit lukea Intotalon esitteestä. Valmennus alkaa 4.10.2022. Ilmoittaudu 3.10. mennessä sähköisen asioinnin kautta.

Kasvuun johtaminen

Balentorin järjestämässä Kasvuun johtamisen koulutuksessa tavoitteena ovat yrityksen tuloksellisuuden parantaminen ja liikevaihdon kasvu. Kasvua käsitellään viiden eri teeman kautta. Koulutuksen alussa myös analysoidaan yrityksesi nykyinen toimintaympäristö ja määritellään tavoitteet, joiden pohjalta luodaan toimenpidesuunnitelma. Katso tarkempi ohjelma tästä esitteestä. Valmennus alkaa 11.10.2022. Ilmoittaudu 3.10.2022 mennessä sähköisen asioinnin kautta.

Talouden ja tuottavuuden johtaminen

Konsulttitoimisto Seppo Hoffrén Oy Consultancyn järjestämässä Talouden ja tuottavuuden johtamisen koulutuksessa perehdyt yrityksesi taloustilanteeseen ja talouden merkitykseen liiketoiminnan suunnittelun ja johtamisen työkaluna. Opit myös muun muassa talouden ja tuottavuuden suhteesta, yritysjuridiikasta ja -verotuksesta. Katso tarkempi sisältö ja ohjelma esitteestä. Valmennus alkaa 28.11.2022. Ilmoittaudu 18.11.2022 mennessä sähköisen asioinnin kautta.