Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Kansainvälinen taksvärkki - Day at work 20.3.  (Keski-Suomen ELY-keskus)

Syksyllä järjestetty, erittäin hyvän palautteen saanut kansainvälinen taksvärkkipäivä toteutetaan uudelleen. Tutustu tulevaisuuden tekijöihin ja aloita kansainvälistyminen omalta työpisteeltäsi. Tarjoa samalla koko työyhteisölle mahdollisuus oppia vierasta kieltä ja kulttuuria.

Ota yksi tai useampi ulkomaalainen, yliopiston tai ammattikorkeakoulun opiskelija päiväksi töihin. Taksvärkkimaksu on 50 €/opiskelija. Tuotot lahjoitetaan Taksvärkki ry:n kautta hyväntekeväisyyteen, kansainväliseen teemaan hyvin sopien, Kenian ja Sambian katulapsille.

Yritykset kommentoivat päivän antia mm. näin:

"Saimme tutustua uuteen ihmiseen erilaisesta kulttuurista. Käännökset olivat myös erittäin hyvin tehtyjä sekä hyödyllisiä asiakkaallemme. Opiskelija oli hyvällä asenteella mukana ja teki ahkerasti töitä ja tutustui kaikkiin toimistomme ihmisiin."

"Kielikylpy on jo sinänsä hyödyllistä, mutta erityisen arvokasta oli apu sosiaalisen median valmennusmenetelmien ja verkkosivujen kehittämiseen."

"Harjoittelija oli erittäin pätevä, karismaattinen henkilö, joka inspiroi työyhteisöämme monella tavalla. Erittäin potentiaalinen työntekijä meidän yrityksellemme."

Ilmoittaudu mukaan heti. Voit esittää toivomuksesi opiskelijan kielitaidosta ja kertoa kansainvälistymisen tarpeistasi. Pyrimme löytämään mahdollisimman hyvin tarpeitanne vastaavan opiskelijan. Lisätiedot ja yksityiskohdat saatte ilmoittautumisen päättymisen jälkeen.

Ilmoittaudu mukaan: http://www.lyyti.in/KvTet_yritykset

Lisätietoja:
Leena Räisänen, Keski-Suomen kauppakamari, p. 010 322 2382, leena.raisanen(at)kauppakamari.fi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lataa tapahtuman esite tästä linkistä >> (pdf)


Alueellista tietoa