Navigointivalikko
Uutiset 2017

Uutiset 2017

Uutiset 2017

Kainuun ELY-keskukseen haetaan Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattoria (Kainuu)

Organisaation esittely

Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset kehittävät ja tukevat alueillaan taloudellisesti, sosiaalisesti ja ekologisesti kestävää hyvinvointia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Toiminta vaikuttaa alueiden elinvoimaisuuteen, elinkeinoelämän menestystekijöihin ja ihmisten hyvinvointiin.

Kainuun ELY-keskus on yksi 15:sta alueellisesti toimivasta ELY-keskuksesta. ELY-keskusten asiakkaita ovat alueella asuvat, toimivat ja liikkuvat ihmiset, yritykset ja yhteisöt - kaikki, joihin keskusten toiminta ja palvelut vaikuttavat joko suoraan tai välillisesti. Asiakkaiden tarpeet muodostavat keskusten toiminnan lähtökohdan.

Tehtävän kuvaus

Kainuun ELY-keskuksessa on E-vastuualueen yritys- ja työvoimapalvelut -yksikössä haettavana Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattorin tehtävä. Kasvu-ja kansainvälistymiskoordinaattori toimii aktiivisesti Kainuun maakunnassa yritysten kasvun ja kansainvälistymisen edistämiseksi. Koordinaattori on keskeinen linkki maakunnan toimijoiden ja valtionhallinnon toimijoiden välillä. Koordinaattorin tehtävänä on saattaa helposti yritysten saataville verkostoituneet Team Finland –palvelut, kasvupalvelut ja muut yrityksille suunnatut alueen palvelut Kainuun maakunnassa. Tehtävän tarkoituksena on tuottaa alueen yrityksille merkittävää lisäarvoa edistäen asiakasyritysten liiketoiminnallista kilpailukykyä ja kasvua.

Tehtävän sijoituspaikka on Kajaani.

Hakijalta odotamme

Hakijalta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, yritystoiminnan tuntemista, erityisesti alkavat ja pk-yritykset sekä kokemusta yritysten kansainvälistymisestä. Lisäksi odotamme käytännön kokemusta yritysten sparraamisesta kasvun- ja kansainvälistymisen polulle sekä asiakaspalvelutehtävistä. Hakijalta edellytämme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tiimityöhön.

Kainuun alueen yrityspalveluiden, elinkeinoelämän ja yritystuntemuksen. Team Finland toiminnan tuntemuksen.

Työssä tarvittava kielitaito

Tehtävässä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   1.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Koeaika 6 kk

Virka on viraston yhteinen.

Hakuilmoitus ja -lomake:

www.valtiolle.fi


Alueellista tietoa