Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

Järvi-illoissa tarjolla tietoa lähivesistä – tervetuloa mukaan! (Pirkanmaan ELY-keskus)

Pirkanmaan ELY-keskus järjestää syys-lokakuussa kaikille vesistöjen käyttäjille ja vesistä kiinnostuneille kolme järvi-iltaa, joissa esitellään laajasti järviin ja niiden valuma-alueisiin liittyviä teemoja.

Kaikille avoimissa illoissa on tarjolla tietoa muun muassa vesien tilasta, järvien ja virtavesien kunnostusmenetelmistä, hankerahoitusmahdollisuuksista ja vesistöjen säännöstelystä.

Järvi-illoissa esiteltävät teemat on valittu järven ja alueen erityispiirteet huomioiden, ja jokaisessa tilaisuudessa on mukana myös paikallisia vesistökunnostusaktiiveja esittelemässä toteutettuja hankkeita.

Järvi-iltojen tavoitteena on jakaa ihmisille vesistötietoa sekä herättää keskustelua vesistöä eri tavoin käyttävien tahojen kesken.

- Tilaisuudet alkavat posterinäyttelyllä ja kyselyklinikalla, jossa voi keskustella vesialan asiantuntijoiden sekä paikallisten toimijoiden kanssa, projektisuunnittelija Johanna Lantto toteaa.
- Kannattaa hyödyntää tämä mahdollisuus päästä kysymään asiantuntijoilta itseä askarruttavia asioita, Lantto jatkaa. 

Ensimmäinen järvi-ilta Näsijärvi-teemalla pidettiin 15.9. mutta vielä ehtii kahteen muuhun järvi-iltaan:

Vanajavesi- ja Pyhäjärvi-ilta
to 24.9.2015
klo 17−20
Päivölän opisto (Päivöläntie 52, Valkeakoski (Tarttila)

Kyrösjärvi-ilta
ke 7.10.2015
klo 17−20
Oma tupa (Teinintie 4-6, Ikaalinen)

Tilaisuudet ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua.  

Kutsut järvi-iltoihin:

http://www.ymparisto.fi/fi-FI/Vesi/Vesien_kaytto/Saannostely/Saannostellyt_jarvet_ja_joet/Kokemaenjoen_saannostely/PIRSKE_20152016(31311)


Alueellista tietoa