Navigointivalikko
Uutiset 2014

Uutiset 2014

Uutiset

Itä- ja Länsi-Afrikan liiketoimintamahdollisuudet kiinnostivat yrittäjiä

Etelä-Savon Team Finland alueverkosto järjesti Mikkelissä 2.9. ensimmäistä kertaa yrityksille suunnatun roadshow -tapahtuman Itä- ja Länsi-Afrikan liiketoiminta-mahdollisuuksista. Lyhyitä katsauksia kuultiin esimerkiksi Kenian, Tansanian, Nigerian, Ghanan, Ruandan, Etiopian ja Ugandan markkinoista. Tapahtuma kiinnosti yrityksiä, alueen muita toimijoita ja mediaa ja antoi uutta tietoa ja hyödyllisiä kontakteja. ELY-keskuksen IY-yksikkö vastasi päivän käytännön järjestelyistä.

Päivän avasi johtaja Juha Pulliainen Etelä-Savon ELY:stä ja puheenjohtajana oli Etelä-Savon Team Finland alueverkoston puheenjohtaja Esko Pitkänen Mikkelin kauppakamariosastosta. ELY-keskuksesta oli mukana pieni työtiimi täydennettynä Team Finland kumppaneilla, myös ELY-keskuksen ylijohtaja Pekka Häkkinen osallistui seminaariin. Afrikan tarjoamat lukuisat mahdollisuudet ja haasteet herättivät kiinnostusta eri puolilla Itä-Suomea ja tapahtuma videoitiin samanaikaisesti myös Pohjois-Karjalan ja Kaakkois-Suomen ELY-keskuksiin. Mikkelistä roadshow suuntasi Turkuun ja Poriin.

 

Tapahtumassa työskennellyt Team Finland tiimi ja tauolla viihdyttänyt Mama Africa Jyväskylästä. Rytmit , villi rummutus ja iloinen tanssi toivat Afrikan hetkeksi lähelle. Kuva: Matti Paksu

Lue lisää

 


Alueellista tietoa