Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

HighwaySavon nettisivut kokoavat tietoa maaseudun kehittämisestä Pohjois-Savossa (Pohjois-Savo)

HighwaySavo-sivusto on osa Mahdollisuuksien maaseutu-hanketta, joka on Pohjois-Savon ELY-keskuksen, Mansikka ry:n, Kalakukko ry:n ja Ylä-Savon Veturi ry:n yhteinen voimainponnistus. Hankkeen tavoitteena viestiä kootusti paikallisista maaseudun kehittämistoimista ja nostaa esiin myös valtakunnallisia esimerkkejä.

Joulukalenteri esittelee maaseudun toimijoita

HighwaySavo-sivustolla viestitään kootusti maaseudun rahoituksen mahdollisuuksista, kehittämistoimista ja niiden vaikutuksista Pohjois-Savossa.Kuva: Hannakaisa Markkanen

Sivustolla kerrotaan paitsi maaseuturahoituksesta myös pohjoissavolaisesta maaseudusta, tapahtumista, ilmiöistä, kylätoiminnasta ja innovatiivisuudesta. Ja sivustolla on koottuna yhteen hanketyössä tarvittavat linkit ja ajantasaiset yhteystiedot, HighwaySavon tiedottaja Hannakaisa Markkanen kertoo.

Lisäksi HighwaySavon Facebook-sivulla sekä Twitter ja Instagram-tileillä voi seurata HighwaySavon viestintää, Markkanen jatkaa.

HighwaySavon joulukalenteri ilmestyy 1.-24.12. HighwaySavon Instagram-tilillä. Joulukalenteri esittelee pohjoissavolaisia toimijoita maaseudun kehittämisen parista. Joulupukkia pääsee arvaamaan 21.12. saakka ja oikein arvanneiden kesken arvomme paikallisia jouluherkkuja ruokamaakunnan hengessä, Markkanen summaa.

Lisätietoa:
Tiedottaja
Hannakaisa Markkanen
050 527 99 43
hannakaisa.markkanen(at)mansikkary.fi

Facebook: https://www.facebook.com/HighwaySavo-117681498716075/
Twitter: @HighwaySavo
Instagram: @highwaysavo

Kuva: Hannakaisa Markkanen


Alueellista tietoa