Navigointivalikko

Uutiset 2020

Alueellista tietoa

Uutiset 2020

Etnisten suhteiden neuvottelukunta ETNOn uusi toimikausi alkaa keväällä, haku jäsenyhdistykseksi on käynnissä 17.2. - 20.3.2020 (Pirkanmaa)

Yhdistyksillä on mahdollisuus hakea jäseneksi etnisten suhteiden neuvottelukunta ETNOon toimikaudelle 2020-2024. Haku valtakunnalliseen neuvottelukuntaan ja seitsemään alueelliseen neuvottelukuntaan alkaa 17.2. ja päättyy 20.3.2020. Neuvottelukunta kokoaa yhteen valtakunnallisen, alueellisen ja paikallisen tason maahanmuuttotyön asiantuntijoita viranomaisista järjestöihin.

Etnisten suhteiden neuvottelukunta ETNO toimii asiantuntijaverkostona maahanmuuttoon, kotouttamiseen, yhdenvertaisuuteen ja eri väestöryhmien väliseen vuoropuheluun liittyvissä kysymyksissä.

Pirkanmaalla ja Keski-Suomella on yhteinen etnisten suhteiden neuvottelukunta ETNO.

Tampereella pääkirjasto Metsossa infotilaisuus 2.3. klo 16–18.30 ETNOsta ja jäsenyhdistysten hausta

Infotilaisuudessa kerrotaan etnisten suhteiden neuvottelukunta ETNOsta, sen tarkoituksesta ja tavoitteista. Lisäksi annetaan konkreettista tietoa hakulomakkeesta ja jäsenyydestä valtakunnallisessa ja/tai alueellisessa neuvottelukunnassa.

Tilaisuus on tarkoitettu ensisijaisesti ETNO neuvottelukuntaan hakemista suunnitteleville yhdistyksille, kuten maahanmuuttajien ja etnisten vähemmistöjen rekisteröidylle yhdistyksille ja yhteisöille, sekä uskonnollisille yhdyskunnille. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös muut monikulttuurisuus- ja/tai kotouttamistyötä edistävät järjestöt ja yhteisöt.

Katso tarkemmat tiedot tilaisuudesta tapahtumista.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen 27.2. mennessä linkin kautta:

https://link.webropolsurveys.com/S/FE1ABAC898F18925

Lisätietoja tilaisuudesta antavat

  • maahanmuuttopäällikkö Marja Huttunen, puh. 0295 036 086 ja
  • aluekoordinaattori Katariina Tcheuffa, puh. 0295 020 946.

Sähköpostisoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Miksi ja miten ETNO toimii? Katso video: https://www.youtube.com/watch?v=WHrY6b74dTM

Ohjeet ja lomakkeet hakuun: https://oikeusministerio.fi/hae-etnon-jaseneksi

Etno-neuvottelukunnan logo.