Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Etelä-Savon kulttuurimakasiini on syntynyt! (Etelä-Savon ELY-keskus)

Etelä-Savon kulttuurin tulevaisuutta on haettu yhteisvoimin viime vuonna ja tämän vuoden alussa ja yhtenä tuloksena siitä on perjantaina 22.4.2016 ensimmäistä kertaa ilmestyvä sähköinen Etelä-Savon kulttuurimakasiini. Syyn voi hakea kulttuurin tulevaisuusohjelmasta, jossa sanotaan esimerkiksi Saatetaan avoimella vuorovaikutuksella ideat ja mahdollistajat yhteen – Kehittäjä, tiedottaja, viestijä – Avaimet on meillä itsellämme

Kulttuurimakasiini tarjoaa ensimmäisessä numerossa kannanottoja, lähikuvia, lyhyitä uutisia, tietoa tilaisuuksista ja hauista. Punaisena—vai pitäisikö sanoa tulevaisuusohjelman mukaan sinisenä—vesireittinä meillä on kulttuurin tulevaisuus. Alun otsikot painottavat taiteesta ja kulttuurista elinkeinoa mutta mukana on myös kokeilua, tekemistä, kulttuuri-ilmiöitä ja yllätyksellisyyttä.

Seuraava Etelä-Savon kulttuurimakasiini ilmestyy syksyllä 2016. Aineistoa ja juttuideoita otamme lämpimästi vastaan jo nyt. Kulttuurimakasiinia ovat tehneet Etelä-Savon ELYn lisäksi Aalto-yliopisto, Creative and Inclusive Finland -hanke, Etelä-Savon maakuntaliitto ja Taiteen edistämiskeskus Etelä-Savo.

Ole hyvä

Piirroskuva: Maija Kotamäki, Kuvitellen

Teksti ja lisätietoja:
Johtava asiantuntija Tuija Toivakainen, tuija.toivakainen@ely-keskus.fi, 0295 024 220

Linkit:

 


Alueellista tietoa