Navigointivalikko
Uutiset 2014

Uutiset 2014

Uutiset


ELY-keskus mukana Oma Yritys -tapahtumassa 18.-19.3.2014 (Uudenmaan ELY-keskus)

OMA YRITYS 14 -tapahtuma järjestetään 18.-19.3.2014  Helsingin Wanhassa Satamassa. Oma Yritys -tapahtumassa kohtaavat niin yrittäjät kuin yrittäjyyttä suunnittelevat sekä yrittäjyyttä tukevat tahot. Tapahtuma on avoinna molempina päivinä klo 9.30-16.00.

Uudenmaan ELY-keskuksen osasto yhdessä Yritys-Suomi-toimijoiden kanssa sijaitsee Oma Yritys -tapahtuman keskikäytävällä. Yritys-Suomi-palveluntarjoajista tapahtumassa ovat mukana omilla osastoillaan PRH, Finnvera, Tekes, Uudenmaan ELY-keskus ja TE-toimisto sekä Uusyrityskeskus ja Yritys-Suomi (verkkopalvelu ja puhelinpalvelu). Tapaat ELY-keskuksen osastolla myös Tuoteväylän asiantuntijat.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

 

Muutama vinkki ohjelmatarjonnasta:

Team Finland -seminaari: Lähtöselvitys kansainvälisille markkinoille

Aika: 18.3.2014 klo 12.30–16.00
Paikka: Oma Yritys -tapahtuma, A-sali, Wanha Satama, Helsinki

Seminaarin avauspuheenvuoron pitää ministeri Pekka Haavisto. Seminaarissa saat vastauksia ja vinkkejä, miten yrityksesi pääsee kansainvälistymisen alkuun ja kiinni kaupantekoon Suomen rajojen ulkopuolella. Team Finlandin alla toimivat kansainvälistymispalvelujen tarjoajat opastavat yhdessä yrityksiä oikean lähtöportin löytämisessä. Mielenkiintoiset yrityscaset voivat kannustaa myös omaa yritystäsi lentoon. Tule mukaan saamaan matkaopastusta ja vauhdittamaan yrityksesi lentoonlähtöä maailmalle Team Finlandin tukemana!

Tutustu ohjelmaan!

Seminaariin on erillinen ilmoittautuminen. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu 17.3. mennessä.

Lähtöselvitys kansainvälisille markkinoille -seminaarissa tavattavissa on Uudenmaan Team Finland-tiimi: Finnvera, Finnpartnership, Finpro, Helsingin seudun kauppakamari, Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy, Nordic Environment Finance Corporation (NEFCO), MIF Koulutus Oy, Posintra Oy, Saksalais-Suomalainen Kauppakamari, Suomalais-Ruotsalainen Kauppakamari, Suomalais-Venäläinen kauppakamariyhdistys - SVKK ry, Tekes, Ulkoasiainministeriö, Uudenmaan ELY-keskus, YritysEspoo.

Yritys-Suomi-seminaari: Matkalla brändin ytimeen

Aika: 19.3.2014 klo 10.00–12.00
Paikka: Oma Yritys -tapahtuma, A-sali, Wanha Satama, Helsinki

Yritys-Suomi järjestää tapahtumassa oman seminaarikokonaisuuden "Matkalla brändin ytimeen", jossa kuulet brändäyksestä ja sen merkityksestä yrittäjyydessä. Seminaari on kaikille avoin, eikä sinne vaadita ennakkorekisteröitymistä.

Tervetuloa paikalle kuulemaan lisää! Tutustu ohjelmaan!

TIETOISKU: Tuoteväylästä tukea keksinnön kehittämiseen

Aika: 19.3.2014 klo 14.00–14.20
Paikka: Oma Yritys -tapahtuma, B-sali, Wanha Satama, Helsinki

Tuoteväylä-palvelun liiketoiminnan kehittämispäällikkö Pekka Rantala kertoo lyhyesti, mikä Tuoteväylä-palvelu on, miten Keksintösäätiöltä Uudenmaan ELY-keskuksen vastuulle siirtynyt palvelu on muuttunut ja kuinka se voi auttaa yksityishenkilöitä ja mikroyrityksiä kehittämään keksinnöistään ja innovatiivista ideoistaan liiketoimintaa.

 

 


Alueellista tietoa