Navigointivalikko
Uutiset 2013

Uutiset 2013

Uutiset

Ely-keskus.fi uudistui 23.5.2013

Uudistuksen myötä tiedot ja palvelut löytyvät entistä selkeämmin. Samalla vanhat taustapalvelut te-keskus.fi ja laaninhallitus.fi lakkautettiin ja ELY-keskusten sisällöt ja palvelut löytyvät uudistuneesta ely-keskus.fi:stä. Ympäristöasioiden alueellinen tieto löytyy entiseen tapaan ymparisto.fi-portaalista ja yritysasioiden tieto yrityssuomi.fi-portaalissa. Näihin portaaleihin ohjataan ely-keskus.fi:n sivuilta.

ELY-keskus uudisti sivustonsa yhteistyössä aluehallintovirastojen kanssa, joten koko aluehallinnon verkkopalvelut tulivat siis kerralla kuntoon.

Uuden sivuston päävalikon Aiheet-otsikon kautta voit tutustua eri aiheiden  sisältöihin ja palveluihin: Elinkeinot, Liikenne, Sivistys, Työ, Ympäristö, EU-rahoitus ja Aluekehittäminen.

Sivuilta voi valita ylhäältä oikealta kohdasta Valitse alue halutun alueen, jolloin asiasta löytyy valtakunnallista tietoa mahdollisesti täydentävää alueellista tietoa. Aluevalinnan voi valita ja vaihtaa millä tahansa sivulla ja valitsemalla alueeksi Koko Suomi näytetään valtakunnallinen, kaikille yhteinen sisältö.

ELY-keskusten virastojen sivuille pääsee päävalikon otsikosta ELY-keskukset.

Uutena kielenä otettiin käyttöön saame. Uudistuksen myötä sivusto on nyt viidellä kielellä: suomeksi, ruotsiksi, saameksi, englanniksi ja venäjäksi. Suomi ja ruotsi ovat toistensa versioita, eli suomenkieliseltä sivulta pääsee suoraan saman sivun ruotsinnokseen. Muut kieliversiot ovat erillisiä, suppeampia sivustoja.

Verkkopalvelua pidetään mahdollisimman ajantasaisena. Puutteita varmasti löytyy ja siksi täydennystä, päivitystä ja kehittämistä tehdään jatkuvasti. Jatkossa panostetaan myös erityisesti sähköisen asioinnin kehittämiseen. Palautetta verkkopalvelusta tai ELY-keskusten toiminnasta voi antaa joka sivun yläreunasta löytyvän Palaute-linkin kautta.

Tietoa ely-keskus.fi -verkkopalvelusta auttaa tarkemmin hahmottamaan tarjontaa.


Alueellista tietoa