Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

ELY-keskuksen työllisyyskatsaus uudistuu (Pirkanmaan ELY-keskus)

Pirkanmaan ELY-keskuksen työllisyyskatsaus uudistuu osana kaikkia ELY-keskuksia koskevaa uudistusta. Uudistus tarkoittaa käytännössä sitä, että ELY-keskusten työllisyyskatsaukset yhdenmukaistuvat sisällöltään.

Jatkossa ELY-keskuksesta riippumatta katsauksesta löytyvät samat grafiikat ja samat tilastot. Katsauksessa graafisen esitystavan rooli vahvistuu, eli kerrotaan kuvalla enemmän kuin luvuilla.

Uudistuksella pyritään palvelemaan paremmin työllisyyskatsauksen käyttäjiä tarjoamalla helpommin tulkittavaa ja vertailukelpoista tilastotietoa. Jatkossa vertailu alueiden välillä on mahdollista jo työllisyyskatsauksen tietojen pohjalta.

Helmikuun lopulla kaikkien ELY-keskusten tuoreimmat työllisyyskatsaukset löytyvät selainversioina samasta nettiosoitteesta. Kyseisessä osoitteessa voi mm. kopioida kuvioita ja ladata valitsemansa tilastotiedot omaan käyttöön. Samoin osoitteessa voi ladata työllisyyskatsauksen pdf-muodossa.

Tarkemmat tiedot ja verkko-osoite julkistetaan tiistaina 23.2.2016, jolloin tammikuuta koskeva työllisyyskatsaus julkistetaan.

Lisätietoja:

Ennakointiasiantuntija Juha Salminen, puh. 0295 036 208


Alueellista tietoa