Navigointivalikko
Uutiset 2015

Uutiset 2015

Uutiset

CreMA -rahoituksella tukea luovan alan yritysten monialaiseen tuotekehitysyhteistyöhön (Kaakkois-Suomen ELY-keskus) 


AVEKin tuotantoneuvoja Milla Moilanen esitteli monipuolisesti CreMA-rahoitusta Kaakkois-Suomen CreMA3 – infossa 24.6.2015.

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen ja AVEK:in yhteistyössä järjestämä CreMA-rahoituksen infotilaisuus pidettiin 24.6.2015.  Tilaisuudessa oli paikalla AVEKin tuotantoneuvoja Milla Moilanen, joka avasi CreMA-tukimuodon hakuprosessia. Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen yhteyshenkilöt Juha Linden ja Ritva Kaikkonen vastasivat esille tulleisiin kysymyksiin.
 

CreMA on opetus- ja kulttuuriministeriön AVEKille (Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskukselle) osoittamasta määrärahasta jaettavaa tukea luovan alan yritysten monialaiseen tuotekehitysyhteistyöhön. Tuki on tarkoitettu tuote- ja palvelukehityshankkeille, joissa luovien alojen osaamista siirtyy muille toimialoille ja muiden alojen liiketaloudellista osaamista siirtyy luoville aloille, ja se on osa AVEKin hallinnoimaa opetus- ja kulttuuriministeriön luovan talouden ja kulttuuriyrittäjyyden kehittämishankkeisiin tarkoitettua CreaDemo-määrärahaa.

CreMa on ELY-keskusten ja AVEK:in yhteistyötä

Rahoitushaku toteutetaan yhteistyössä ELY-keskusten kanssa. Tavoitteena on, että tuettavat hankkeet etenevät CreMa –vaiheen jälkeen ELY-keskusten normaalin palveluvalikoiman piiriin. Ennen CreMA-hakemuksen jättöä kannattaa olla yhteydessä oman alueen ELY-keskuksen yhteyshenkilöön.

CreMa on haettavissa 1.8 – 30.9.2015. Rahoitusta haetaan AVEK:in sähköisen hakujärjestelmän kautta, joka avataan elokuun alussa. Lue lisää >>>Kaakkois-Suomen CreMA-infotilaisuus järjestettiin videoneuvottelulaitteiden välityksellä Kouvola – Lappeenranta. Yrittäjiä oli Etelä-Karjalasta ja Kymenlaaksosta.

Kaakkois-Suomen alueen luovien alojen yrityksiä, elinkeinoyhtiöitä ja kouluttajia kokoontui CreMA -infoon.


- Kuvat: Ritva Kaikkonen
 


Alueellista tietoa