Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Back to Business -pilottihanke alkoi myötätuulessa (Pirkanmaa)

Pirkanmaalaisille korkeakoulutetuille työnhakijoille suunnattu Back to Business -pilottihanke on saanut hyvän vastaanoton. Kolmen pidetyn tiedotustilaisuuden jälkeen palvelussa aloittaneita asiakkaita oli 40. Heistä hienoinen enemmistö on naisia. Erityisesti 50-55 -vuotiaat ovat kokeneet pilotin omakseen.

- Koko pilotin toimintakaudella palvelua tarjotaan yhteensä 1000 korkeakoulutetulle asiakkaalle. Tänä vuonna mukaan mahtuu 370. Jo nyt voidaan sanoa, että pilotti on tullut tarpeeseen, vaikka vastahan tässä ollaan alussa, summaavat asiantuntijat Tarja Huopainen ja Maarit Äärilä Pirkanmaan TE-toimistosta.

Palveluntuottajat kertovat, että monet asiakkaista haluavat ensin tutustua kaikkiin palveluntuottajiin ja heidän palveluihinsa, ennen päätöksentekoa. Tämä on hyvä käytäntö, sillä sparraajan ja sparrattavan välisellä kemialla on merkitystä.

Yli 50-vuotiaiden korkeasti koulutettujen työllistymispilotin palveluntuottajina toimivat Arffman Consulting Oy ja Nortrain Oy (konsortiona), Cimson Koulutuspalvelut Oy, KK Valmennuskeskus Oy/Valmennuskeskus Public, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, Opteam/HRC Pirkanmaa Oy ja Spring House Oy.

Lisätieto: http://toimistot.te-palvelut.fi/pirkanmaa/pilotit

 


Alueellista tietoa