Navigointivalikko
Uutiset 2013

Uutiset 2013

Uutiset

Anne Berner ja Eero Hintsanen vauhdittavat yritysten kansainvälistymistä 16.10. Sibeliustalolla Lahdessa (Hämeen ELY-keskus)

Yritysten kansainvälistymispalveluiden kirjo koetaan hajanaiseksi ja varsinkin pk-yritysten voi olla vaikea löytää tarvitsemaansa palvelua. KIVINET Team Finland on pk-yritysten kansainvälistymistä edistävä verkosto, joka vastaa haasteeseen jakamalla yrityksille tietoa tarjolla olevista kansainvälistymispalveluista ja rahoitusmuodoista. Eri puolilla Suomea järjestettävät KIVINET Team Finland -tilaisuudet kokoavat nämä toimijat yhteen.

Hämeen alueen KIVINET Team Finland 2013 -tapahtuma järjestetään ke 16.10.2013 klo 11.30–17 Sibeliustalolla Lahdessa. Iltapäivän ohjelmassa on luvassa monipuolista tietoa ja neuvontaa pk-yritysten kansainvälistymisen avuksi. Yrityspuheenvuorossaan  Anne Berner Vallila Interior Oy:stä pohtii, millaisia ovat perheyrityksen kasvumahdollisuudet ulkomailla ja Eero Hintsanen Chao & Eerosta paljastaa, miten pk-yritys brändäsi tuotteensa, hyödynsi Internet-markkinointia ja pääsi Japanin markkinoille pienin kustannuksin. Lisäksi Hämeen alueen yritysedustajat Pekka Kiukkonen, Tea Lehto, Esa Vataja ja Rolf Nygård kertovat yritystensä kansainvälistymisen askeleista.

Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii ilmoittautumisen.

Tapahtuman koko ohjelma ja ilmoittautumislinkki löytyvät viikosta 37 alkaen KIVINET-sivulta (Kivinet-linkki alla) . Ilmoittautua voi myös nyt alla olevasta Ilmoittautuminen-linkistä.

Yrityksille on tarjolla maksutonta kansainvälistymiseen liittyvää neuvontaa

Tapahtuman yhteydessä järjestetään maksutonta henkilökohtaista yritysten kansainvälistymisneuvontaa. Samalla kun ilmoittaudut tapahtumaan, voit varata ajan kahdenkeskeiseen keskusteluun ELY-keskuksen, Tekesin, Finpron, Finnfundin, Finnpartnershipin, Hämeen Kauppakamarin, Markinvest Oy:n, Encore Partners Oy:n, Hämeen Venäjän-kaupan kilta ry:n, Lahden ammattikorkeakoulun, MIF Oy:n, Nopefin, Norest Co:n, Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin tai Suomen Muotoilusäätiön edustajan kanssa.

Lisätietoja ja ajanvaraukset

Heli Flink, Hämeen ELY-keskus, puh. 0295 025 039, heli.flink@ely-keskus.fi

 

 


Alueellista tietoa