Navigointivalikko
Uutiset 2016

Uutiset 2016

Uutiset 2016

Ajankohtaista asiaa yritysten palveluista –Tilaa Yritysviesti Whatsappina tai sähköpostina (Pohjois-Savon ELY-keskus)

Yritysviestissä tarjoamme Pohjois-Savon työnantajille ja yrittäjille samassa paketissa tietoa rahoituksesta, kansainvälistymisestä, osaavan työvoiman saatavuudesta ja kehittämispalveluista.

Tavoitteenamme on auttaa maakunnan yrittäjiä menestymään ja saavuttamaan omat visionsa ja tavoitteensa. Tarjoamme rahoitusta, asiantuntijuutta ja  kehittämispalveluja jotta voit parantaa yrityksesi kilpailukykyä, tuottavuutta tai kansainvälistymistä.

Yritysviestissä saat uutisia, vinkkejä tai tietoja tapahtumista

Mobiili Whatsapp-sovelluksen kautta toimivassa Yritysviestiin koostamme lyhyesti ajankohtaiset asiat, tapahtumat ja vinkit, kuinka voimme auttaa kehitys- ja kasvuhakuisia yrityksiä menestymään kotimarkkinoilla ja maailmalla. Whatsapp on älypuhelimilla käytettävä pikaviestipalvelu. Mobiili Yritysviesti ilmestyy muutaman kerran kuussa.

Whatsapp-viestintää ovat kokeilleet muutamat uutistoimistot, mutta Pohjois-Savon ELY-keskuksen julkaisema Yritysviesti on tiettävästi ensimmäinen lajiaan viranomaisviestinnässä Suomessa. Whatsapp täydentää käytössämme olevia sosiaalisen maiden kanavia (Twitter ja Instagram.


Tilaa Yritysviesti Whatsappina:
1. Lisää puhelimesi yhteystietoihin numero +358 40 523 4811 ja anna yhteystiedolle nimi, esim. "ELY". Whatsapp ei toimi, jos emme ole yhteystiedoissasi.
2. Lähetä äsken luomaasi yhteystietoon Whatsappissa viesti, josta käy ilmi, että haluat tilata uutisviestin. Esimerkiksi "Hei ELY, tilaan Yritysviestin. T. Matti"
3. Lisäämme sinut listallemme, ja alat saada viestejämme! Viestittele myös meillepäin! Muut viestin vastaanottajat eivät näe numeroasi. Emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin.
Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille Whatsappissa viesti PERU Yritysviesti.

Tilaa Yritysviesti sähköpostiin asiakaskirjeenä

Yritysviesti ilmestyy noin kahden kuukauden välein myös asiakaskirjeenä. Voit tilata sen postiisi antamalla sähköpostiosoiteesi.

Tilaa Pohjois-Savon yritysaiheinen Yritysviesti-asiakaskirje tästä

 

Lisätietoja Pohjois-Savon ELY-keskuksesta:
Yksikön päällikkö Jan Blomberg, puh. 0295 026 552 jan.blomberg(at)ely-keskus.fi
Viestintäpäällikkö Jaana Hiltunen, puh. 0295 026 651, jaana.hiltunen(at)ely-keskus.fi

Pohjois-Savon ELY-keskus
Twitterissä: @POSELYkeskus
Instagramissa: elykeskus_pohjoissavo


Alueellista tietoa