Kehittämispalvelut - Yleisesittely

Yrityksellesi hyvät eväät eteenpäin

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.

Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista, konsultointi- ja koulutuspalveluista, sekä muista yrityspalveluista, joihin kuuluu mm. rahoitus ja TE-palvelut.

Kokonaisvaltaista kehittämistä sujuvalla tavalla

Tavoitteellinen ja tehokas yrityksen kehittäminen tarvitsee lähtökohdakseen vahvan näkemyksen yrityksen nykytilasta ja suunnasta, joiden pohjalta luodaan konkreettinen, räätälöity kehittämissuunnitelma. Palveluprosessissa autamme sinua löytämään liiketoimintasi tärkeät kehittämiskohteet ja hyödyntämään tehokkaasti asiantuntijapalveluita. Kaikki yhdestä paikasta, samassa prosessissa ja nopeasti.

Kehittämikartoitus: Yritysten kehittämispalvelut, analyysi, konsultointi tai koulutus. Muut palvelut: rahoituspalvelut, te-palvelut.Näin kehittämisprosessi etenee
 

  1. Kartoitus. Täytä yrityksen kehittämiskartoitus -kysely verkossa ja lähetä se omaan ELY-keskukseesi. ELY-keskuksen asiantuntijat tutustuvat kartoitukseen ja auttavat yritystäsi eteenpäin oikeiden palveluiden pariin. Kartoitus antaa sekä yritykselle että ELY-keskuksen asiantuntijoille hyvän kuvan lähtötilanteesta ja yrityksen ensisijaisista tarpeista. Kartoitus toimii keskustelun pohjana yrityksen ja asiantuntijan tapaamisessa, jossa yritykselle haetaan oikea kehittämispolku ja palvelut. Kartoitukseen >

     
  2. Analyysi-palvelu. Perusteellinen, asiantuntijan kanssa tehtävä yrityksen nykytila-analyysi selkiyttää kokonaiskuvan yrityksen tilanteesta ja tarpeista. Analyysi-palvelusta saat konkreettisen kehittämissuunnitelman ja toimenpide-ehdotukset.

     
  3. Ohjaus tarvittaviin kehittämistoimenpiteisiin: konsultointipalveluihin, avainhenkilöiden koulutukseen tai muihin palveluihin. Palveluiden sisältö ja kesto mitoitetaan vastaamaan yrityksen tarpeita.

Konsultointi- ja koulutuspalvelut huippuasiantuntijoilta

Palveluiden toteuttajiksi on valjastettu maan parhaat voimat. Koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijoilla on korkea koulutus- ja osaamistaso sekä erinomainen kokemus alalta. Tämä takaa yrityksellesi huipputason palvelut, missä tahansa yrityksesi sijaitseekaan.

Hyvät eväät eteenpäin.

 

Valitse asiantuntija.

Lue yritysten kehittämispalvelut-esite tästä.

 

Analyysi

Saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman.

Tutustu Analyysi-palveluun ja tee hakemus >

Konsultointi

Voit kehittää liiketoimintaasi Suomen eturivin asiantuntijoiden avulla kustannustehokkaasti.

Tutustu Konsultointi-palveluun ja tee hakemus >

Koulutus

Voit kehittää yrityksesi avainhenkilöitä huippukoulutuksilla.

Tutustu Koulutus-palveluihin ja tee hakemus >

ELY-keskus palvelee sinua

Kun haluat keskustella yrityksesi tarpeista ja tulevaisuudesta, ota yhteys oman alueesi ELY-keskuksen asiantuntijaan.

- See more at: http://www.yritystenkehittamispalvelut.fi/fi#sthash.qSZWmhc7.dpuf

ELY-keskus palvelee sinua

Kun haluat keskustella yrityksesi tarpeista ja tulevaisuudesta, ota yhteys oman alueesi ELY-keskuksen asiantuntijaan.

Työ- ja elinkeinoministeriön logo. ELY-keskuksen logo.  TE-palveluiden logo.    Suomi.fi:n logo.

Yritysten kehittämispalvelut, hyvät eväät eteenpäin.

Muualla verkossa

 

Tee hakemus.

Analyysipalvelun hakemukseen.

Konsultointipalvelun hakemukseen.

Yritys-Suomen puhelinpalvelu puh 0295020500.

"Yhteistyö ELY-keskuksen ja konsultin kanssa on ollut nopeaa ja joustavaa."