TALVIAIKATAULUT 2017-2018

Valtakunnallisesta Matka.fi-palvelusta voi hakea koko maan linja-auto-, juna- ja lentoliikenteen aikatauluja ja reittitietoja. Matka.fi-palvelun tiedot perustuvat kuntien, kaupunkien, ELY-keskusten ja liikennöitsijöiden Liikennevirastolle lähettämiin aikataulutietoihin.

Vinkki: Waltti-vuoron tunnistat matka.fi-palvelussa nelinumeroisesta linjatunnuksesta (esim. 8330)

 

Pohjois-Savon ELY-keskuksen järjestämän Iisalmen, Joensuun, Kuopion ja Mikkelin seutujen Waltti-liikenteen aikataulut löydät myös pdf-muodossa alta.


AIKATAULUJEN MERKKIEN SELITYKSET

M-P = maanantai-perjantai
Koulp = vuoro ajetaan koulupäivisin
P = perjantai
L = lauantai
S = sunnuntai ja pyhäpäivä
SS = sunnuntai ja pyhäpäivä, kahden tai useamman pyhäpäivän sattuessa peräkkäin ajetaan vain viimeisenä päivänä
X = pysähtyy tarvittaessa ilman tarkkaa kellonaikaa
I tai - = ei pysähdy tai aja paikkakunnan kautta
T = ajetaan tarvittaessa
+ = kouluvuoden aikana
++ = koulujen kesäloman aikana
+++ = koulujen kaikkien lomien aikana
las = linja-autoasema
th = tienhaara

KORJAUKSIA JA MUUTOKSIA PAINETTUIHIN TALVIAIKATAULUIHIN

IISALMEN SEUTU

  • Julkaistu nettisivuilla päivitetty aikatauluvihko (1.9.2017): korjattu Henkilökuljetus Rissanen Oy:n yhteystiedot ja Iisalmi-Pielavesi-Keitele -aikataulusivu

JOENSUUN SEUTU

KUOPION SEUTU

  • S. 140 Koulp 9.15 Kuopio - 10.05 Suonenjoki vuoro lähtee jatkossa klo: 9.50 Kuopiosta ja saapuu Suonenjoelle 10.45. Korjattu nettiaikatauluun.
  • S. 140 Koulp 13.50 Kuopio, ammattiopisto - Rautalampi 15.40 vuoro lähtee jatkossa 13.55 ammattiopistolta. Korjattu nettiaikatauluun.
  • S. 140 L 15.00 Kuopio - 16.00 Suonenjoki vuoro jatkaa myös Rautalammille asti. Korjattu nettiaikatauluun.
  • S. 141 Koulp 8.15 Rautalampi - 9.30 Kuopio jatkaa ammattiopistolle saapuen klo: 9.45. Korjattu nettiaikatauluun.
  • S. 140-141 Koivuranta Oy:n liikennöimät vuorot Kuopio-Suonenjoki-Rautalampi -välillä ovat Waltti-liikennettä. Korjattu nettiaikatauluun.
  • S. 142 M-P 16.05 Kuopio - 17.45 Varpaisjärvi ajaa jatkossa Pyylammin kautta vain tarvittaessa ja ei aja enää Karjalaisenmäen kautta lainkaan. Korjattu nettiaikatauluun.

MIKKELIN SEUTU

  • M-P 7.20 Mikkeli - 10.30 Savonlinna vuoroon on lisätty käynti Anttolanhoviin tarvittaessa. Korjattu nettiaikatauluun.
  • P 16.40 Savonlinna - 17.55 Mikkeli vuoron lähtöaikaa aikaistettu 5 minuutilla ja vuoro käy Anttolanhovissa. Korjattu nettiaikatauluun.

Iisalmen seutu 4.6.2017 - 2.6.2018

Aikatauluissa on mainittujen yhteysvälien kaikki liikenne. Waltti-liikenteen vuorot on merkitty aikatauluihin W-tunnuksella. Muissa vuoroissa käytetään liikennöitsijän määräämiä lipputuotteita. Huomaathan, että Waltti-kortin kelpoisuus laajenee asteittain ja aikataulut ovat kelpoisuustietojen osalta voimassa vain toistaiseksi. Aikatauluja päivitetään sitä mukaa, kun Waltti-vuorojen määrä lisääntyy.

Iisalmen paikallis- ja palveluliikenteen aikataulut löytyvät Iisalmen kaupungin sivuilta.

Katso Iisalmen seudun lippujen hinnat lipputyypit ja hinnat -sivulta.


Joensuun seutu 14.8.2017 - 2.6.2018

Aikatauluissa on mainittujen yhteysvälien kaikki liikenne. Huomaathan, että Waltti-kortin kelpoisuus laajenee asteittain ja aikataulut ovat kelpoisuustietojen osalta voimassa vain toistaiseksi.

Joensuun keskustassa pysäkkimuutoksia toriparkin rakennustöistä johtuen 2.10.2017 alkaen. Lue lisää tiedotteesta ja katso pysäkkimuutokset kartasta.

Joensuun paikallis- ja lähiliikenteen aikataulut löytyvät JOJOn sivuilta.


Kuopion seutu 10.8.2017 - 2.6.2018

Aikatauluissa on mainittujen yhteysvälien kaikki liikenne. Waltti-liikenteen vuorot on merkitty aikatauluihin W-tunnuksella. Huomaathan, että Waltti-kortin kelpoisuus laajenee asteittain ja aikataulut ovat kelpoisuustietojen osalta voimassa vain toistaiseksi. Aikatauluja päivitetään sitä mukaa, kun Waltti-vuorojen määrä lisääntyy.

ELY-keskuksen maaseutuliikenne:

Kuopion joukkoliikenteen maaseutuliikennne:

Kuopion joukkoliikenteen maaseutuvuoroissa noudatetaan Kuopion kaupungin lipputyyppejä ja hintoja. ELY-keskuksen Waltti-kortti käy maksuvälineenä myös näissä vuoroissa ja kaupungin Waltti-kortilla voi matkustaa myös ELY-keskuksen vuoroissa. Kuopion paikallis- ja lähiliikenteen aikataulut löytyvät Kuopion joukkoliikenteen sivuilta.


Mikkelin seutu 15.8.2017 - 2.6.2018

Aikatauluissa on mainittujen yhteysvälien kaikki liikenne. Waltti-liikenteen vuorot on merkitty aikatauluihin W-tunnuksella. Huomaathan, että Waltti-kortin kelpoisuus laajenee asteittain ja aikataulut ovat kelpoisuustietojen osalta voimassa vain toistaiseksi. Aikatauluja päivitetään sitä mukaa, kun Waltti-vuorojen määrä lisääntyy.

Mikkelin paikallis- ja seutuliikenteen aikataulut löytyvät osoitteesta www.mikkeli.fi/joukkoliikenne. Huomaathan, että Mikkelin kaupungin sopimusliikenteessä on käytössä Mikkelin kaupungin liput ja hinnat.

Oikopolut

ota yhteyttä

ASIOINTI JA LIPUNMYYNTI

Asiakaspalvelupisteet (Kuopio, Iisalmi, Joensuu, Mikkeli)

PALAUTTEET

Yhteydenottolomake

 

Liikenteen asiakaspalvelu
liikenteen.asiakaspalvelu(at)ely-keskus.fi
0295 020 600 ma-pe klo 9-16
(ei aikatauluneuvontaa)

 

(Puhelut maksavat lankapuhelimesta paikallisverkkomaksun (pvm) ja matkapuhelimesta matkapuhelinmaksun (mpm) verran.)