Yrityksen perustaminen

Yrityksen perustamiseen liittyviin pohdintoihin ja toimenpiteisiin on apua tarjolla Yritys-Suomi-verkkopalvelussa ja -puhelinpalvelussa. Myös paikalliset uusyrityskeskukset auttavat yrityksen perustamisvaiheissa.

ELY-keskus voi rahoittaa aloittavan yrityksesi toimintaa ja auttaa kehittämään yritystoimintaa eteenpäin. Mahdollisuudet aloittavan yrityksen rahoitukseen ja muihin palveluihin selviävät Yritys-suomi-palveluista.

Y-tunnus eli yritys- ja yhteisötunnus on viranomaisten yritykselle ja yhteisölle antama tunnus. Patentti- ja rekisterihallituksen ja verohallinnon yhteinen yritystietojärjestelmä YTJ mahdollistaa tietojen ilmoittamisen yhdellä ilmoituksella molemmille viranomaisille.

TIETOA ALUEELTA

Yrityksen perustaminen - Pirkanmaa

Pirkanmaalla alkavien yritysten neuvontapalveluissa palvelee Uusyrityskeskus Ensimetri, Technopoliksessa Tampereella, puh. (03) 251 6600.

Hyppää Yrittäjyysbuustiin!

Yrittäjyysbuusti on suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä. Pääasia, että yrittäjyys kiehtoo ja kiinnostaa sinua tavalla tai toisella. Lue lisää osoitteessa kasvubuusti.fi


Päivitetty
Tulosta Tulosta
Jaa