Uutiset 2019

Satakunnan ELY-keskuksen maaseutuyksikön päälliköksi valittu Timo Pukkila (Satakunta)

Satakunnan ELY-keskuksen maaseutuyksikön päälliköksi on nimitetty 1.5.2019 alkaen kauppatieteiden maisteri Timo Pukkila.

Tehtävä oli julkisessa haussa 28.2.-13.3.2019 ja siihen tuli määräaikaan mennessä neljätoista hakemusta. Tehtävä avautui yksikön päällikkö Pekka Antilan jäätyä eläkkeelle huhtikuun alussa.

Tehtävään valitulla Timo Pukkilalla on pitkä työkokemus maaseudun kehittämistyöstä ja maaseudun kehittämisohjelmien toimeenpanosta Satakunnassa niin Leader-toiminnan kuin ELY-keskuksenkin näkökulmasta. Timo Pukkila tuli Satakunnan ELY-keskuksen palvelukseen 1.4.2010 maaseudun kehittämisen asiantuntijaksi. Viimeiset puoli vuotta hän on toiminut maaseudun kehittäminen -ryhmän esimiehenä. Ennen ELY-keskusta hän työskenteli Leader-ryhmä Karhuseutu ry:n toiminnanjohtajana lähes seitsemän vuotta.

"Käytännössä koko työurani on keskittynyt maaseutuohjelman toimeenpanoon eri rooleissa. Leader-toiminnanjohtajan sekä ELY-keskuksen vastuullisen asiantuntijan ja ryhmäpäällikön tehtävät antavat hyvät eväät uuteen tehtävään" Timo Pukkila toteaa uudesta haasteestaan.

Lisätietoja:

  • ylijohtaja Marja Karvonen, p. 0295 022 111

 

 


Päivitetty