Uutiset 2019

Pohjanmaan Teollisuus –messut ke 15.5. Seinäjoella - tule tapaamaan meitä! (Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa)

Aika: torstai 15. toukokuuta
Paikka: Seinäjoki Areena


 

 

 

Pohjanmaan Teollisuus on uusi, yhden päivän kestävä ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen Pohjanmaan maakuntien teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet.

Pohjanmaalla on paljon innovatiivisia yrityksiä, joilla on runsaasti tarjottavaa Suomen taloudelle ja teollisuudelle. Etenkin teknologia-, metalli- ja konepaja- teollisuuden asema on Pohjanmaalla vankkumaton. Seudun teknologia-alan vientiluvut – lähes 6 miljardia euroa vuodessa – puhuvat myös puolestaan. Pohjanmaan yrityshenkilöstöstä myös yli kolmasosa työskentelee teollisuudessa ja teollisuuden osuus on selvästi suurempi kuin koko maassa keskimäärin.

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma esittelee tiiviisti seutumme teollista osaamista. Tapahtumassa sopimusvalmistajat, alihankkijat ja konevalmistajat esittelevät ja hakevat kumppaneita ja uusia asiakkaita. Team Finland Pohjanmaa & Keski-Pohjanmaa ovat mukana yhteisosastolla Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen kanssa. Osastolla kasvua hakevia yrityksiä palvelevat ELY-keskukset, TE-palvelut, Viexpo, Business Finland ja Finnvera.

Me autamme yritystäsi kasvamaan – tervetuloa osastolle B253!

Tutustu tapahtumaan tästä.


Päivitetty