Uutiset 2019

Kehittämiskartoitus ja yrittäjätestit käytettävissä nyt myös ilman kirjautumista

Oma Yritys-Suomen verkkopalvelussa työkaluina olevat kehittämiskartoitus ja yrittäjätestit ovat nyt käytettävissä myös ilman kirjautumista ja vahvaa tunnistautumista.  

Yritysten kehittämispalveluissa kehittämiskartoitus on ensimmäinen askel Yritysten kehittämispalveluissa. Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.

Kartoituskysymyksiin vastaaminen antaa hyvät lähtötiedot yrityksen kehittämistarpeista sekä yritykselle itselleen että ELY-keskuksen asiantuntijalle. ELY-keskuksen asiantuntijat tutustuvat verkossa tekemääsi kartoitukseen ja auttavat yritystäsi eteenpäin oikeiden kehittämispalveluiden pariin.

Lue lisää kehittämiskartoituksesta

Kiinnostaako yrittäjyys? Tee testit vaikka heti

Jos yrittäjyys kiinnostaa, voit nyt testata omaa soveltuvuutta yrittäjyyteen tai liikeideaasi Oma Yritys-Suomessa ilman kirjautumista. Testeistä saa lopputuloksena PDF-tiedoston, jonka käyttäjä voi tallentaa omalle koneelle.

Jos täytät testiä tai kehittämiskartoitusta ilman kirjautumista, on hyvä huomioida, ettet voi tallentaa niitä keskeneräisenä järjestelmään. Jos epäilet, että testien tekeminen jää kesken ja haluat jatkaa myöhemmin esimerkiksi eri selaimella tai koneella, kirjaudu palveluun ennen täyttämisen aloittamista. Kirjautumatta aloitettu keskeneräinen testi tai kartoitus ei siirry kirjautumisen jälkeen järjestelmään, vaan tällöin täyttäminen tulee aloittaa alusta. Testit ovat lähtökohtaisesti nopeampia täyttää kuin esimerkiksi liiketoimintasuunnitelma, jonka täyttäminen vaatii edelleen vahvan tunnistautumisen.

Löydät testit palvelun etusivulta (oma.yrityssuomi.fi)

 


Päivitetty