Tiedotteet 2020

Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen toiminta jatkuu poikkeusoloissa (Kaakkois-Suomi)

Hallitus totesi 16.3.2020 tiedonannossaan Suomen olevan poikkeusoloissa koronavirustilanteen vuoksi. Kaakkois-Suomen ELY-keskus noudattaa hallituksen linjauksia ja viranomaisten antamia ohjeita. Turvaamme asiakaspalvelun ja asiakkaiden turvallisen asioimisen kaikissa oloissa. Meille on tärkeää toimia vastuullisesti ja siten, että omalta osaltamme ennaltaehkäisemme koronaviruksen leviämistä, suojaamme väestöä sekä turvaamme yhteiskunnan ja talouselämän toimintaa.

Henkilöstömme tekee pääsääntöisesti etätöitä 18.3.2020 alkaen. Meidät tavoittaa normaalisti puhelimitse ja sähköpostilla. Viestimme ajankohtaisista asioista nettisivuillamme ja twitterissä @KASELYKESKUS.

Useampien henkilöiden kokoontumisia vältetään toistaiseksi. Sovitut tapaamiset järjestetään etäyhteyksillä. Työryhmien kokoukset joko siirretään tai järjestetään etäyhteyksillä. Asiantuntijamme ottavat asiakkaisiimme yhteyttä, kun on tarpeen sopia erityisistä menettelytavoista esimerkiksi yritys- tai tilakäyntien yhteydessä.

ELY-keskuksen kanssa voi asioida sähköisesti. Lisätietoja sähköisestä asioinnista saa osoitteessa http://www.ely-keskus.fi/web/ely/asioiverkossa.

Salpakeskuksen aulapalvelu toimii poikkeusolojen aikana osoitteessa Salpausselänkatu 22 arkipäivisin klo 8.00–16.15. Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen kirjaamon sähköposti on kirjaamo.kaakkois-suomi@ely-keskus.fi.

ELY-keskus seuraa tilannetta jatkuvasti ja tarkentaa sen myötä ohjeita ja toimintatapoja.

Poikkeusolot päättyivät 16.6.2020, tiedote valtioneuvosto 15.6.2020. (päivitetty 30.6.2020)

Etätyö jatkuu 31.7.2020 asti. (päivitetty 26.6.2020)


Päivitetty