Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään -hanke

Laatua ja tuottavuutta Lapin työelämään -hanke on päättynyt. Hanke toteutettiin ajalla 1.9.2012 – 30.4.2015 ja sitä rahoitti Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

Hankkeen tehtävät

Hankkeessa tuetaan PK-yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä ja kilpailukykyä muuttuvassa toimintaympäristössä. Hanke pohjautuu hallitusohjelman mukaiseen työelämän kehittämisstrategiaan. Hankkeessa vahvistetaan henkilöstön osaamista sekä edistetään työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Työelämän laatua ja osaamista kehittämällä tuetaan PK-yritysten ja työyhteisöjen ennakointikykyä ja vahvistetaan niiden muutosvalmiutta.

Hankkeen tuloksena syntyy Lapin ELY-keskuksen yritysasiakkuuksien toiminta- ja palvelumalli. Lisäksi projekti on mukana perustamassa  Työelämä 2020 -hankkeen tueksi Lapin alueverkostoa, johon kuuluvat Lapin ELY-keskuksen ja TE-toimiston lisäksi mm. Yritys-Suomi seututoimijat, yrittäjäjärjestö, kauppakamari, oppilaitokset, kehittämisyhtiöt, Työterveyslaitos ja muut tärkeät työelämän kehittämisen ydintoimijat Lapissa.

Lisätietoja:
Teknologia-asiantuntija Anneli Harju-Autti p. 0295 037 043
Yksikön päällikkö Tiina Keränen p. 0295 037 063
Yksikön päällikkö Eija Virtasalo p. 0295 037 150
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)ely-keskus.fi

 


              

 

Päivitetty