Henkilöstöpalvelut

Kun työssä olevan henkilöstön osaaminen kaipaa kehittämistä, voidaan koulutusta toteuttaa yhteishankintakoulutuksena. Yritys tai muu työnantaja voi kouluttaa nykyisiä tai uusia työntekijöitään yhteistyössä työ- ja elinkeinohallinnon kanssa. Näin toteutettuun yhteishankintakoulutukseen voi osallistua myös yrittäjäksi ryhtyvä tai yrittäjä, joka osallistuu samaan koulutukseen työntekijöidensä rinnalla. Lisäksi vuokratyöntekijät voivat osallistua koulutukseen.

Henkilöstön hankinnassa ELY-keskus auttaa yhteishankintakoulutuksella. Henkilöstön hankinnassa auttaa myös työ- ja elinkeinoministeriön ylläpitämä työpaikat-palvelu, jonne työnantajat voivat ilmoittaa yrityksessä avoinna olevat tehtävänsä.

Jos yrityksessä harkitaan ulkomaisen henkilöstön hankintaa, neuvontaa saa työ- ja elinkeinotoimistojen EURES-palveluista. Oleskeluluvasta löytyy lisätietoa työ- ja elinkeinotoimistojen työlupa-osiosta.

Työnlinja-puhelinpalvelusta saa neuvontaa henkilöstön rekrytointiin, kehittämiseen ja työyhteisön muutostilanteisiin liittyvissä asioissa.

TIETOA ALUEELTA

Yllä olevan valtakunnallisen tiedon lisäksi asiasta ei ole täydentävää tietoa valitulta alueelta.

 


Päivitetty

ALUEELLISET LINKIT

Yllä olevan valtakunnallisen tiedon lisäksi asiasta ei ole täydentävää tietoa valitulta alueelta.