Pohjois-Karjalan ELY-keskus on avoinna
arkisin klo 8.00 - 16.15
Suosittelemme ajanvarausta

Puhelinvaihde
0295 026 000
Puhelujen hinnat

Postiosoite
PL 69, 80101 Joensuu

Käyntiosoite
Kauppakatu 40 B, 3. krs.

Sähköinen asiointi
Virallinen asiointi sähköisesti
kirjaamo.pohjois-karjala(at)ely-keskus.fi
Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Yhteystiedot (myös tietoa laskutuksesta)

Valtakunnalliset asiakaspalvelunumerot

Muuta ajankohtaista

Sinisen biotalouden rahoitushaku auki – Rahoitusta vesistömatkailuun, vesialan kansainvälistymiseen sekä ravinteiden ja energian kestävään hyödyntämiseen

Maa- ja metsätalousministeriö etsii toteuttajia sinisen biotalouden hankkeille. Hallituksen kärkihankerahoitusta myönnetään vesistömatkailuun, vesialan kansainvälistymiseen sekä vesistöissä olevien ravinteiden ja energian kestävään hyödyntämiseen. Hakuaika päättyy 14.7.2017 ja rahoitusta on tarjolla 1,5 miljoonaa euroa.

Pohjois-Karjalassa starttaa teknologiateollisuuden kasvuverkosto

Teknologiateollisuus ry käynnistää maakunnassa uudenlaisen kasvuverkoston, joka tarjoaa Pohjois-Karjalan kasvuhaluisille teknologiayrityksille vertaisverkoston keskinäiseen sparraamiseen ja inspiraatioita yritysten kasvuun.

Lisätietoa Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tiedotteesta.

Yrittävä maaseutu

Pohjois-Karjalan ELY-keskus on julkaissut yhteistyössä ProAgria Pohjois-Karjalan sekä Pohjois- ja Etelä-Savon ELY-keskusten kanssa Yrittävä maaseutu –lehden, jossa on esitelty kaikki Pohjois-Karjalassa, Pohjois-Savossa ja Etelä-Savossa toimivat maatalouteen liittyvät kehittämishankkeet. Yrittävä maaseutu -lehteen.

 

Workathlon -ratkaisuklinikka

 

 

 

 

 

 

 

 

Ritva Saarelaisesta ELY-keskuksen ylijohtaja

Valtioneuvosto on määrännyt filosofian kandidaatti Ritva Saarelaisen Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ylijohtajaksi ajallle 1.4.2017 - 31.12.2018 oman tehtävänsä ohella. Saarelainen on toiminut Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen elinkeinot, työvoima ja osaaminen -vastuualueen johtajana 1.1.2010 alkaen sekä ylijohtajan sijaisena 1.12.2016 alkaen.