› Takaisin graafiseen esitykseen

Otsikko: Elinkeinot. Kuvassa kaivostunneli.

ELY-keskukset tukevat pk-yritysten perustamista, kasvua ja kehittymistä tarjoamalla neuvonta-, koulutus- ja kehittämispalveluja sekä rahoitusta. 

ELY-keskuksen asiantuntijoilta saa lisätietoja rahoituslinjauksista, hankkeen soveltuvuudesta rahoitukseen ja tuen hakemisesta. ELY-keskuksen tavoitteena on nopeuttaa erityisesti pk-yritysten kasvua ja kilpailukykyä, kansainvälistymistä ja pääsyä ulkomaisille markkinoille mm. tarjoamalla tietoa, neuvontaa ja käytännön apua kansainvälistymisstrategian laatimisessa.

ELY-keskusten tehtävänä on maaseutuelinkeinojen kehittäminen ja maaseudun elinvoimaisuuden turvaaminen. Tavoitteena on maa- ja metsätalouden kilpailukyvyn parantaminen sekä kalatalouden ja muiden maaseudun elinkeinojen edistäminen.

ELY-keskukset vastaavat alueellisista kalatalousasioista. Kalatalousasioita hoidetaan 11 ELY-keskuksessa.  Ahvenanmaalla kalataloudesta vastaava viranomainen on Ahvenanmaan maakuntahallitus.

TIETOA ALUEELTA

Elinkeinot - Lappi

Palvelukartasta löydät ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Tekesin palvelu- ja rahoitusmahdollisuudet pk-yritysten kilpailukyvyn, laadun ja tuottavuuden tukemiseksi.


Päivitetty