Kuvituskuva

linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti

Koronavirusepidemian vaikutus ELY-keskusten palveluihin

ELY-keskuksissa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa ja keskitymme yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen; esimerkiksi elinkeinoelämän toiminnan turvaamiseen, maanteiden liikennöitävyydestä huolehtimiseen ja vesihuollon toiminnan turvaamiseen. Hyödyllistä tietoa erityisesti yritystoiminnan tukemisesta löydät Koronavirus-tilannesivultamme.

Uutisia

Vieraslajit hallintaan (29.5.2020)

Vieraslajit ovat ihmisen mukana uusille alueille levinneitä lajeja. EU:n vieraslajiasetuksen mukaan vieraslajia pidetään haitallisena, jos sen tuonnin tai leviämisen on todettu uhkaavan tai haittaavan luonnon monimuotoisuutta ja siihen liittyviä ihmisten hyvinvointia ylläpitäviä ekosysteemipalveluita.

Vesi.fi -palvelusta löydät ajantasaiset vesitilannetiedot (28.5.2020)

Vesi.fi avattiin verkkoon helmikuussa 2019 ja sitä on kehitetty asiantuntijoiden ja käyttäjätestien avulla. Palvelu tarjoaa tarkkaa ja ajantasaista vesitietoa koko Suomesta.

Tieliikennelaki uudistuu (28.5.2020)

Uusi tieliikennelaki tulee voimaan 1.6.2020. Lailla lisätään liikenteen sujuvuutta ja turvallisuutta sekä luodaan edellytyksiä liikenteen digitalisoitumiselle. Uudistus tuo mukanaan muutoksia liikennemerkkeihin ja tiemerkintöihin.

Lisää tiedotteita