Kuvituskuva

linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti

Koronavirusepidemian vaikutus ELY-keskusten palveluihin

ELY-keskuksissa priorisoimme toimintaamme koronavirustilanteessa ja keskitymme toimintoihimme, joilla on vaikutus yhteiskunnan perustoimintojen turvaamiseen. Näitä ovat esimerkiksi elinkeinoelämän toiminnan turvaaminen, maanteiden liikennöitävyydestä huolehtiminen ja vesihuollon toiminnan turvaaminen. Hyödyllistä tietoa erityisesti yritystoiminnan tukemisesta löydät Koronavirus-tilannesivultamme.

Hae koronarahoitusta (asiointipalvelu) >>>

Uutisia

Meritietoportaali itämeri.fi on julkaistu (2.4.2020)

Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) ylläpitämä portaali tarjoaa tietoa Itämerestä sekä kokoaa yhteen Suomen meritietoa tuottavien hallinnonalojen keskeisten laitosten meriaineistot ja -palvelut.

ELY-keskusten koronarahoituksen kysyntä suurta (2.4.2020)

ELY-keskusten koronarahoituksen kysyntä on ollut suurta heti alusta lähtien. Ensimmäisiä päätöksiä voidaan aloittaa tekemään asetuksen tultua voimaan, näillä näkymin aikaisintaan maanantaina 6.4.2020. ELY-keskukset ovat varautuneet käsittelemään hakemuksia nopeasti ja niitä käsitellään kaikissa 15 ELY-keskuksessa.
 

Hyönteishotellit2020-kampanja surahtaa käyntiin (1.4.2020)

Kampanja kannustaa suomalaisia pystyttämään hyönteishotelleja omistamilleen pihoille, parvekkeille ja poluille. Sen taustalla on huoli maailmanlaajuisesta hyönteiskadosta.

Lisää tiedotteita