Tiedotteet 2019

Yhteistyökumppani Venäjältä kulttuuriyhteistyöhön

Haluaisitko tehdä yhteistyötä kulttuurimatkailuhankkeessa venäläisten kanssa? Etsitkö taide- tai kulttuurialan hankkeellesi yhteistyökumppania Venäjältä? Kiinnostaako yhteistyö nuorison parissa kulttuuri- ja opetusalalla? Kehitä oma ideasi 29.2.2020 mennessä ja tule mukaan suomalais-venäläiseen kulttuuriyhteistyöhön!

Yhteistyökumppanihaku on avoin ja maksuton kaikille

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla on mahdollista löytää sopiva yhteistyökumppani taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Kumppania yhteistyöhön voivat etsiä foorumin kautta niin erilaiset organisaatiot, yhteisöt kuin yksittäiset toimijat sekä ammattilais- että harrastajatasolla.

Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Yhteistyökumppanin etsiminen Venäjältä käynnistyy täyttämällä 29.2.2020 mennessä hanke-ehdotuslomake osoitteessa https://www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku.  Tarkemmat ohjeet löytyvät osoitteesta https://www.kultforum.org/fi/lisatietoa-ja-ohjeet.  Venäläiset yhteistyökumppaniehdokkaat vastaavat suomalaisten tekemiin yhteistyöehdotuksiin kevään aikana. Kulttuurifoorumiin on mahdollista tuoda jo olemassa oleva yhteistyöhanke ja neuvotella sen jatkosta foorumissa.

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi – kohtaamis- ja verkostoitumispaikka

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi järjestetään Lahdessa 2.-3.10.2020. Foorumi toimii kohtaamis- ja verkostoitumispaikkana, joka tuo suomalaiset ja venäläiset toimijat yhteen ja jossa neuvotellaan venäläisen yhteistyökumppanin kanssa tulkin avustuksella. Samalla osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua sekä osallistua foorumin mielenkiintoisiin seminaareihin ja tapaamisiin. Foorumissa järjestetään myös hanke- ja rahoitusneuvontaa. Foorumin osallistujat voivat myös hakea hankkeelleen starttirahoitusta tapahtuman jälkeen. Lisätietoa starttirahoituksesta osoitteesta https://www.kultforum.org/fi/

Foorumitoiminta käynnistyi vuonna 2000 ja kuluneiden vuosien aikana foorumin kautta on löydetty kumppanit lähes 1500 yhteistyöideaan. Suomi-Venäjä-Seura on kulttuurifoorumin pääjärjestäjä yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Venäjän kulttuuriministeriön kanssa. Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset (ELY-keskukset)  ovat mukana foorumin tiedotustoiminnassa sekä foorumin organisointiin osallistuvassa suomalais-venäläisessä työryhmässä.

Lähde mukaan antoisaan yhteistyöhön ja ylläpidä kulttuuridialogia. Tee hanke-ehdotus 29.2.2020 mennessä! https://www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku

 

Kulttuurifoorumi Mitä Kenelle Miksi

Kulttuurifoorumi Step by Step

 

Lisätiedot:

Olga Kauppinen, projektipäällikkö, Suomi-Venäjä-seura

olga.kauppinen(at)venajaseura.com puh. +358 45 7732 4445

www.kultforum.org


Päivitetty