Tiedotteet 2019

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan tulevaan matkailualan Work in Lapland -rekrytointitapahtumaan (Lappi)

Work in Lapland on kolmatta vuotta peräkkäin verkossa toteutettava matkailualan rekrytapahtuma, joka järjestetään ensi viikon tiistaina 3.9.2019. Tapahtuma kokoaa yhteen pohjoisen matkailualan työnantajat sekä koti- että ulkomaiset rekisteröityneet työnhakijat ja se on osallistujille täysin ilmainen.

Viime vuonna tapahtumassa oli mukana noin 30 eri yritystä, joilla oli haussa yli 500 eri työpaikkaa. Työnhakijoita mukana oli noin 1 700 yli 30 eri maasta ja tapahtumapäivään mennessä yritykset saivat yli 3 200 työhakemusta. Työnantaja, ilmoittaudu mukaan jo tänään ja saat rekrytoitua itsellesi osaavia työntekijöitä ennen tulevan talvisesongin alkua. Työnhakijat pääsevät puolestaan rekisteröitymällä keskustelemaan yritysten ja muiden toimijoiden kanssa sekä voivat varata itselleen työpaikkahaastatteluita itseään kiinnostaviin työtehtäviin.

Myös pohjoisen kunnat, kehittämisyhtiöt ja matkailuyhdistykset voivat osallistua tapahtumaan virtuaalisen infopisteen kautta tuoden esiin tietoa omasta toiminta-alueestaan sekä sen tarjoamista työ- ja asuinmahdollisuuksista sekä vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksista.

Tapahtuma järjestetään verkossa ti 3.9. klo 11-17 osoitteessa: www.europeanjobdays.eu/en/events/work-lapland. Voit seurata tapahtumapäivän live-striimausta vapaasti kotikoneeltasi, mutta tapahtumaan osallistuminen vaatii rekisteröitymisen alustalle.

Lisätietoa:

eojd@te-toimisto.fi

www.te-palvelut.fi/te/fi/erikoissivut/european_job_day/index.html

Work in Lapland -tapahtuma on osa EURES (European Employment Services) -verkoston toimintaa ja sitä koordinoivat Lapin, Kainuun ja Pohjois-Pohjanmaan TE-toimistot yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen Työvoiman liikkuvuus Euroopassa -hankkeen kanssa.


Päivitetty