Tiedotteet 2018

Varsinais-Suomen ELY-keskus uusii useita putkisiltoja kesän aikana (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Varsinais-Suomen ELY-keskus uusii kesän 2018 aikana yhdeksän putkisiltaa. Sillat uusitaan toukokuun ja syyskuun välillä. Korjaustöistä aiheutuu väistämättä liikennehaittoja, sillä siltojen uusimistyön ajaksi liikenne ohjataan kiertoteille. Pahoittelemme korjaustöiden aiheuttamia haittoja tielläliikkujille.

Mahalojan silta maantiellä 12379 Maskussa uusitaan toukokuussa viikolla 19. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle. Sillan liikennekatko kestää kolme vuorokautta ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta. Siltapaikan voi kiertää maanteiden 12379 (Suottio/Seijaistentie), 12396 (Kaisela/Aatoilantie), 1912 (Nousiainen-Lemu/Nousiaistentie) ja 192 (Raisio-Kustavi/Kustavintie) kautta. Siltapaikalla ei ole liikennekatkon aikana kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta. Urakoitsijana toimii Oteran Oy.

Haaran silta maantiellä 2292 Loimaalla uusitaan toukokuussa viikolla 21. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle. Sillan liikennekatko kestää kolme vuorokautta ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta. Siltapaikan voi kiertää maanteiden 2292 (Metsämaantie), 2293 (Haarantie), 9 (Aura-Pirkkatie) ja 2294 (Metsämaantie) kautta. Siltapaikalla ei ole liikennekatkon aikana kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta. Urakoitsijana toimii Oteran Oy.

Pyölinojan silta maantiellä 213 Loimaalla uusitaan heinäkuussa viikolla 28. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle. Sillan liikennekatko kestää kolme vuorokautta ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta. Siltapaikan voi kiertää maanteiden 213 (Hämeentie), 2815 (Katinhännäntie) ja Vanha-Hämeentien yksityistien kautta. Siltapaikalla ei ole liikennekatkon aikana kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta. Urakoitsijana toimii Oteran Oy.

Halen silta maantiellä 1950 Mynämäellä uusitaan alustavan aikataulun mukaan elokuussa viikolla 33. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle. Sillan liikennekatko kestää kolme vuorokautta ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta. Siltapaikan voi kiertää maanteiden 1950 (Vehmaantie), 12401 (Lepistöntie) ja 8 (Porintie) kautta. Siltapaikalla on koko ajan käytettävissä viereinen kevyen liikenteen väylä. Urakoitsijana toimii Oteran Oy.

Kiilinojan silta maantiellä 12481 Uudessakaupungissa uusitaan alustavan arvion mukaan elokuussa viikolla 35. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle. Sillan liikennekatko kestää kolme vuorokautta ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta. Kilinojan siltaa ei pysty kiertämään pelkästään yleisiä maanteitä pitkin. Tässä vaiheessa tarkkaa kiertotiesuunnitelmaa ei ole vielä. Siltapaikalla ei ole liikennekatkon aikana kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta. Urakoitsijana toimii Oteran Oy.

Suojoen silta Karjalan maantiellä 12519 Mynämäellä uusitaan alustavan arvion mukaan syyskuussa viikolla 37. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle. Sillan liikennekatko kestää kolme vuorokautta ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta. Siltapaikan voi kiertää maanteiden 12519 (Karjalankyläntie), 12535 (Saaristentie) ja 2021 (Karjalantie) kautta. Siltapaikalla ei ole liikennekatkon aikana kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta. Urakoitsijana toimii Oteran Oy.

Gästerbyn silta maantiellä 12077 Kemiönsaaressa uusitaan kesällä koulujen kesälomien aikaan, mutta tarkempaa töiden aikataulua ei ole vielä. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle. Sillan liikennekatko kestää kolme vuorokautta ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta. Gästerbyn siltaa ei pysty kiertämään yleisiä maanteitä pitkin. Tässä vaiheessa tarkkaa kiertotiesuunnitelmaa ei ole vielä. Siltapaikalla ei ole liikennekatkon aikana kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta. Urakoitsijana toimii Destia Oy.

Rautio-ojan silta maantiellä 13530 Somerolla uusitaan kesällä koulujen kesälomien aikaan, mutta tarkempaa töiden aikataulua ei ole vielä. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan uusimisen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertotielle. Sillan liikennekatko kestää kolme vuorokautta ja työt valmistuvat kokonaisuudessaan kahden viikon päästä tien katkaisemisesta. Siltapaikan voi kiertää maanteiden 13530 (Isoniituntie), 2810 (Turuntie), 13543 (Lehtimäentie), 13545 (Ruonantie), 13546 (Hyrsynkulmantie-Savikontie) ja 10 (Turuntie) kautta. Kiertotien pituus on n. 25 km. Siltapaikalla ei ole liikennekatkon aikana kevyen liikenteen ylitysmahdollisuutta. Urakoitsijana toimii Destia Oy.

Romsilan silta maantiellä 2402 Salossa uusitaan kesällä, mutta tarkempaa töiden aikataulua ei vielä ole. Liikenteelle rakennetaan työn ajaksi varasilta siltapaikan viereen. Liikenne ohjataan työnaikaiselle varasillalle arvion mukaan kahden viikon ajaksi. Urakoitsijana toimii Destia Oy.

Uusittavat putkisillat kartalla

LISÄTIETOJA                               

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: projektipäällikkö Veli-Pekka Pelttari, p. 040 705 0902 ja siltainsinööri Jari Nikki, p. 0400 821 596                                                      

- Oteran Oy: rakennuspäällikkö Timo Äkräs, p. 0400 128 996 ja työmaapäällikkö Pekka Lehto, p. 0400 527 143

- Destia Oy: työpäällikkö Eetu Väisänen, p. 040 3510 790 ja työmaapäällikkö Jaakko Vanha-Kuitti, p. 040 1678 797


Päivitetty