Tiedotteet 2018

Varsinais-Suomen ELY-keskus StudioPOREssa (Varsinais-Suomi)

ELY-keskus on ensimmäistä kertaa mukana StudioPOREn suorassa lähetyksessä 23.10.2018 klo 10.00 alkaen. Tule kuuntelemaan ja katselemaan, kun analyytikko Juha Pusila ELY-keskuksesta julkistaa mielenkiintoisia tietoja ja trendejä Varsinais-Suomen työllisyystilanteesta.

Kiinnostaisiko sinua kuulla tarkemmin, mitä työllisyystilastojen taustalta löytyy? Haluaisitko päästä esittämään kysymyksiä? Olisiko mielenkiintoista saada vinkkejä, miten työllisyystilastoja tulkitaan? Luvassa on kiinnostavia nostoja ja taustoistamista Varsinais-Suomen työllisyystilanteeseen liittyen. Tule mukaan!

Työttömyys vähenee ripeästi Varsinais-Suomessa. Työllisyyskatsaus julkaistaan kuukausittain ja sitä pääset tarkastelemaan osoitteesta: www.temtyollisyyskatsaus.fi

Livelähetystä voi seurata POREn YouTube-kanavalla: youtube.com/studiopore. Kysymyksiä voi esittää chatissa lähetyksen aikana.

Varsinais-Suomen TE-toimiston StudioPORE on aloittanut toimintansa ja tarjoaa yrityksille ja kouluttajille tehokkaan kanavan rekrytoida työvoimaa, esitellä koulutuksia ja tavoittaa työnhakijoita ympäri Suomen.

Lisätietoja työllisyyskatsauksesta:

Analyytikko Juha Pusila, Varsinais-Suomen ELY-keskus,
puh. 0295 022 772, juha.pusila@ely-keskus.fi


Päivitetty