Tiedotteet 2018

Uudessakaupungissa parannetaan Raumantien (mt 196) liittymäjärjestelyjä Kalannintien (kt 43) sekä Levysepäntien/Kumputien liittymissä (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Varsinais-Suomen ELY-keskus rakennuttaa yhteistyössä Uudenkaupungin kaupungin kanssa Raumantien (mt 196) liittymäjärjestelyjä Kalannintien (kt 43) sekä Levysepäntien/Kumputien liittymissä. Liittymiin rakennetaan uusia kääntymiskaistoja ja uudet liikennevalot Levysepäntien/Kumputien liittymään. Työt aloitetaan viikolla 26. Rakennustyön on tarkoitus valmistua 17.8.2018 mennessä.

Rakennustyöt haittaavat liikennettä yllämainittujen liittymien kohdalla. Kalannintiellä työt tehdään siten, että yleisen liikenteen käytössä on nykyiset asfalttipäällystetyt ajokaistat. Raumantiellä työt tehdään siten, että yleisen liikenteen käytössä on aina vähintään kaksi asfalttipäällystettyä 3,00 metriä leveää kaistaa sekä 2,5 m leveä kääntymiskaista Raumantieltä Laitilan suuntaan.

Liittymien parantamisella parannetaan liittymien turvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta ja toimivuutta. Nykyisellään liittymien turvallisuutta ja toimivuutta hankaloittaa autotehtaan kasva satamaliikenne.

Urakoitsija hankkeessa toimii Destia Oy.

Lisätietoja:

- Varsinais-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö Sakari Hurskainen, p. 0400 611 054

- Destia Oy, työmaapäällikkö Esa Marjamäki, p. 040 653 2782


Päivitetty