Kuvituskuva

linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti

Uutisia

Muutoksia tuottajavastuun seurantatietojen lähettämisessä (12.12.2019)

Tuottajavastuun sähköisiä tietojärjestelmiä uudistetaan direktiivimuutosten vuoksi.

Runsaat sateet ovat pehmentäneet soratiet (11.12.2019)

Sorateille on tyypillistä, että niiden kunto vaihtelee merkittävästi sääolojen mukaan. Sääolosuhteet vaikuttavat myös tienhoitotoimenpiteiden ajoitukseen.
 

Työllisyyden kuntakokeilun jatkovalmisteluun 20 kaupunkia tai kuntaryhmää (9.12.2019)

Valmistelussa oleviin työllisyyden kuntakokeiluihin haki määräajassa yhteensä 30 kuntaa tai kuntaryhmää, joissa on mukana yhteensä 123 kuntaa. Hakemuksista 20 valittiin jatkovalmisteluun.
 

TIEDOTTEITA

Uudellamaalla myönnettiin avustuksia rakennusperinnön hoitoon 170 000 euroa (Uusimaa)

Uudenmaan ELY-keskus on myöntänyt avustuksia rakennusperinnön hoitoon 25 eri kohteelle yhteensä 170 000 euroa. Hakemuksia tuli yhteensä 63 kohteesta. Avustuksia myönnetään kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten säilymistä tukeviin toimiin. Tällaisia ovat esimerkiksi katon, ulkoseinien, perustusten, ikkunoiden, ovien tai tulisijojen korjaustyöt. Hakijat voivat olla yksityisiä omistajia sekä yhteisöjä.

Nyt myönnetyistä avustuksista viisi kohdetta sijaitsee Loviisassa, neljä Helsingissä ja kolme Porvoossa. Lisäksi seuraavissa kunnissa on 1-2 avustuksen saanutta kohdetta: Espoo, Hanko, Inkoo, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Raasepori, Sipoo ja Tuusula.

Avustus voi olla korkeintaan puolet kustannuksista. Avustussummat vaihtelevat 1 500 – 30 000 euron välillä. Avustuksia voi vuosittain hakea marraskuun loppuun mennessä. Avustusmäärärahat ovat ympäristöministeriön osoittamia.

Lisätietoja:

 


Lisää tiedotteita