Kuvituskuva

linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-keskus-sosiaalisessa-mediassa

Linkki: http://www.ely-keskus.fi/web/ely/waltti

Uutisia

Sinilevän määrä on lisääntynyt sekä merialueilla että järvillä (18.7.2019)

Suomen eteläisillä ja lounaisilla merialueilla sinilevän määrä on lisääntynyt viime viikosta. Myös järvillä sinilevää on havaittu viime viikkoa enemmän, mutta edelleen vähemmän kuin tyypillisesti tähän aikaan kesästä.

Kehittämiskartoitus ja yrittäjätestit käytettävissä nyt myös ilman kirjautumista (12.7.2019)

Oma Yritys-Suomen verkkopalvelussa työkaluina olevat kehittämiskartoitus ja yrittäjätestit ovat nyt käytettävissä myös ilman kirjautumista ja vahvaa tunnistautumista.  

Blogi: Tiedätkö, miten akkujen kierrätys toimii? (5.7.2019)

Ajoneuvo- ja teollisuuslyijyakkuja vastaanotetaan maksutta yli 1000 keräyspisteessä kuten akkukaupoissa, jäteasemilla, purkamoissa sekä romukauppiaiden pisteissä.
 

TIEDOTTEITA

Uudellamaalla myönnettiin avustuksia rakennusperinnön hoitoon 170 000 euroa (Uusimaa)

Uudenmaan ELY-keskus on myöntänyt avustuksia rakennusperinnön hoitoon 25 eri kohteelle yhteensä 170 000 euroa. Hakemuksia tuli yhteensä 63 kohteesta. Avustuksia myönnetään kulttuurihistoriallisesti arvokkaiden rakennusten säilymistä tukeviin toimiin. Tällaisia ovat esimerkiksi katon, ulkoseinien, perustusten, ikkunoiden, ovien tai tulisijojen korjaustyöt. Hakijat voivat olla yksityisiä omistajia sekä yhteisöjä.

Nyt myönnetyistä avustuksista viisi kohdetta sijaitsee Loviisassa, neljä Helsingissä ja kolme Porvoossa. Lisäksi seuraavissa kunnissa on 1-2 avustuksen saanutta kohdetta: Espoo, Hanko, Inkoo, Kirkkonummi, Lohja, Mäntsälä, Nurmijärvi, Raasepori, Sipoo ja Tuusula.

Avustus voi olla korkeintaan puolet kustannuksista. Avustussummat vaihtelevat 1 500 – 30 000 euron välillä. Avustuksia voi vuosittain hakea marraskuun loppuun mennessä. Avustusmäärärahat ovat ympäristöministeriön osoittamia.

Lisätietoja:

 


Lisää tiedotteita