Tiedotteet 2018

Tiistaina 22.5. alkavat päällystystyöt Kemiönsaarella maantiellä 183 Högmon ja Kärran välillä (Varsinais-Suomi, Satakunta)

Päällystystyöt alkavat Kemiönsaarella maantiellä 183 Högmon ja Kärran välillä tiistaina 22.5. Tietä päällystetään n. 8 kilometrin matkalta ja työt kestävät runsaan viikon. Tällä kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Lisäksi päällystystöitä tehdään ensi viikolla myös Rauman seudulla Nihattulan maantiellä 12651 sekä maanteillä 2174 Kiukaisissa, 2131 Köyliössä ja 2043 Pöytyällä. Työt Kustavintiellä (mt 192) valmistuvat maanantaina 21.5.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy nettisivuiltamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Päivitetty