Tiedotteet 2018

Tenon kalaluvat lähes myyty (Lappi)

Tenojoen rantalupien myynti on sujunut ongelmitta ja lähes kaikki luvat ovat ostettu. Venelupien myynnissä tiistaina ilmennyttä maksuongelmaa, ei rantalupien myynnissä enää ilmennyt.

Luvanmyynti alkoi tänään, torstaina 26.4.2018, aamulla klo 06.00. Lupien kysyntä oli todella kovaa, jo ensimmäisen minuutin jälkeen oli ostettu n. 1 500 lupaa, ja viiden minuutin jälkeen lupia oli ostettu jo n. 2 500. Tenojoen rantalupia oli myynnissä Suomen puolelle yhteensä 5 500 vuorokautta, joista 30 % on varattu ulkopaikkakuntalaisille kiinteistön omistajille.

Jos tässä vaiheessa ei onnistunut saamaan kalastuslupaa, kannattaa lupakauppaa kuitenkin seurata, sille sinne palautuu reaaliajassa niitä lupia, joita perutaan.  

Lisäksi kesäkuussa, kalastuskauden avauduttua, aina perjantaisin klo 15:00, kalastusmatkailijoiden kiintiöön vapautuu ulkopaikkakuntalaisten kiinteistönomistajien lupia, joita ei ole lunastettu. Ulkopaikkakuntalaisten kiinteistönomistajien lupia on vielä runsaasti jäljellä, ja niitä voi varata Tenojoen lupakaupan sivuilta.

Ostetut kalastusluvat tulostetaan Tenojokivarren lupapisteissä, oston yhteydessä saatua lupakoodia vastaan. Luvat voi tulostaa mille tahansa viikonpäivälle maanantaista klo 19:00 – sunnuntaihin klo 19:00. Lupien tulostuksen yhteydessä tarkastetaan myös asiakkaiden kalastusvälineiden puhtaus, tarvittaessa välineet desinfioidaan.

Kalastuslupiin ja -sääntöihin liittyvissä asioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@tenonkalaluvat.fi

Kooste Tenojoen vuoden 2018 kalastussäännöistä.

 

Lisätiedot:

info@tenonkalaluvat.fi


Päivitetty