Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tarjolla kulttuuriyhteistyötä venäläisten kanssa (Keski-Suomen ELY-keskus ja Suomalais-venäläinen kultuurifoorumi)

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi on erinomainen väylä kulttuurin ja taiteen ammattilaisille sekä harrastajille löytää sopiva yhteistyökumppani Venäjältä.

Yli 140 mahdollisuutta tehdä kulttuuriyhteistyötä venäläisten kanssa

Tänä vuonna venäläiset toimijat tekivät kulttuurifoorumin partnerihaun kautta yli 140 yhteistyöehdotusta eri puolilta Venäjää. Hankkeet edustavat monipuolisesti kulttuuri- ja taidekentän eri alueita unohtamatta kulttuurin sosiaalista merkitystä, sen elinkeinoelämää tukevaa roolia ja uusia teknologioita.

Tartu tilaisuuteen, tutustu hanke-ehdotuksiin ja vastaa houkuttelevimpiin 15.5.2015 mennessä osoitteessa:  http://kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku. Myös suomalaiset toimijat voivat tehdä rajoitetusti omia ehdotuksia, mikäli venäläisten ehdotuksien joukosta ei löydy itselleen sopivaa.

Lisätiedot: www.kultforum.org
Projektikoordinaattori Olga Kauppinen
olga.kauppinen(at)venajaseura.com p. +358 45 7732 4445

Keski-Suomen ELY-keskus: Sivistystoimensuunnittelija Lea Goyal, p. 0295 024 537

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi on vuodesta 2000 asti auttanut suomalaisia ja venäläisiä toimijoita löytämään toisensa ja käynnistämään yhteistyön. Vuosittain järjestettävät foorumit ovat antaneet mahdollisuuden myös jatkoneuvotteluihin sekä useiden kumppaneiden tapaamiseen kerralla.


Päivitetty