Tiedotteet 2015

Tiedotteet 2015

Tamperelaiset myyntiopit purevat Turussa (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

Myyntiosaamisen kohottaminen on yksi painopiste Varsinais-Suomen ELY-keskuksessa sekä maakunnan strategiassa. Konkreettinen väline myynnin kehittämisessä on mm. vuoden 2014 käyttöön tullut yritysten kehittämispalvelut. Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, ja kansainvälistymistä. Palveluiden toteuttajiksi on valittu alansa huippuja ympäri Suomea.

"Pystyimme kolminkertaistamaan myyntimme aktiviteetit hyvin lyhyessä ajassa - samaan aikaan myyntityön laatu on pysynyt kaikilla mittareilla korkeatasoisena", kertoo Tapin Feedbackin toimitusjohtaja Jaakko Männistö. Hän huomauttaa vielä, että vaikka myyntisuunnittelua pienessä kasvuyrityksessä onkin tehty, on näin merkittävä kasvu ollut positiivinen yllätys.

Kehittämispalveluiden tuella JULMA Consulting Oy:n Antti Seppälä auttoi Tapin Feedbackissa uudelleenorganisoimaan myyntityön lähes kokonaan. Tamperelainen Antti Seppälä on toteuttanut myös muita myynnin kehittämisohjelmia Varsinais-Suomessa ja kokemukset kehittämispalveluluista ovat olleet rohkaisevia. "Varsinkin pienet, myös verkossa toimivat yritykset hyötyvät erityisesti kehittämispalveluista", sanoo Antti Seppälä.

Lisätietoja:

strategia- ja asiakkuuspäällikkö Timo Metsä-Tokila, puh. 0295 022 615,
timo.metsa-tokila(at)ely-keskus.fi

rahoituspäällikkö Timo Mäkelä, puh. 0295 022 619,
timo.v.makela(at)ely-keskus.fi

Kuvassa Tapin Feedbackin miehet.


Päivitetty