Tiedotteet 2019

Tällä viikolla tehdään painuman korjaustöitä E18 Turun kehätiellä (kt 40) Konsantien liittymän kohdalla Raisiossa (Varsinais-Suomi)

Painuman korjaustyöt alkavat E18 Turun kehätiellä (kt 40) Konsantien liittymän kohdalla maanantaina 30.9. Tietä korjataan ja päällystetään Raision telakan suunnasta Raision keskustaan menevällä ajoradalla n. 100 metrin matkalla. Kohteella on liikenteenohjaus. Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystöitä tehdään päiväaikaan, mutta ruuhkatunteja välttäen. Päivittäinen työaika on klo 9.00 -15.00. Korjaus- ja päällystystyöt kestävät tämän viikon. Tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy verkkosivuilta: Päällystystyöt 2019 - Varsinais-Suomi, Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843


Päivitetty