Tiedotteet 2019

Syyskuussa käynnistyy vielä kaksi maantiesillankorjausta Uudellamaalla (Uusimaa)

Syyskuun lopussa käynnistyvä Rekolanpuron sillan korjaus aiheuttaa muutoksia Kulomäentien (kt152) liikennejärjestelyihin. Nurmijärvellä risteyssillan korjaus vaikuttaa Siippoontien (Kt1311) liikenteeseen. Siltojen korjaustyöt valmistuvat kokonaisuudessaan kesällä 2020.

Molempien siltojen korjaustyöt aloitetaan siltojen reunapalkkien kunnostustöillä sekä kaidetöillä. Reunapalkkien kunnostukset tehdään tämän vuoden aikana ja liikennejärjestelyt palautetaan ennalleen talven ajaksi. Siltojen pintarakenteet uusitaan ensi keväänä ja työt ajoradoilla valmistuvat ensi kesänä.

Rekolanpuron sillalla on syksyn aikana kumpaankin ajosuuntaan käytössä kaksi ajokaistaa. Nopeusrajoitus on työmaiden kohdalla 50 km/h kaistojen kaventamisen vuoksi. Keväällä käytössä on vain yksi kaista ja nopeusrajoitus on 30 km/h. Tällöin sillalla on käytössä liikennevalo-ohjaus.

Nurmijärven risteyssillalla on reunapalkkien uusimisen aikana käytössä neljä ajokaistaa ja nopeusrajoitus on 50km/h kaistojen kaventumisen vuoksi. Keväällä käytössä on kaksi ajokaistaa ja nopeusrajoitus on 30km/h. Korjauksen aikana kevyt liikenne kulkee sillalla kavennetulla väylällä.

Työn rakennuttajana toimii Kaakkois-Suomen ELY-keskus. Urakoitsijana kohteessa toimii Oteran Oy ja urakan valvonnasta vastaa Rakennuttajatoimisto HTJ Oy.

 

Lisätietoja:

  • Projektipäällikkö Timo Repo, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, puh. 0295 021 338
  • Työmaapäällikkö Timo Aaltonen, Oteran Oy, puh. 050 5352 2986
  • Valvontakonsultti Tinka Arrhenius, Rakennuttajatoimisto HTJ Oy, puh. 050 442 3674

 


Päivitetty