Tiedotteet 2018

Maanantaina 14.5. alkavat päällystystyöt Kustavintiellä Y-tien ja Vehmassalmen välillä (Varsinais-Suomi)

Päällystystyöt alkavat Vehmaalla maantiellä 192 Y-tien ja Vehmassalmen välillä maanantaina 14.5. Kohteella alkavat jyrsintätyöt jo tänään keskiviikkona 9.5. Tietä päällystetään 7 kilometrin matkalta ja työt kestävät runsaan viikon. Tällä kohteella tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Paikalla on liikenteenohjaus. Töitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, joten tielläliikkujien on syytä varautua viivästyksiin. Lisäksi päällystystöitä tehdään ensi viikolla myös Rauman seudulla maantiellä 2052 Rauman ja Vasaraisten välillä.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2018 -nettisivultamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Päivitetty