Tiedotteet 2020

Liikenteenharjoittaja vaihtuu Turku-Valmet Automotive-Uusikaupunki bussilinjalla 1.7. (Varsinais-Suomi)

Turun, Valmet Automotiven autotehtaan ja Uudenkaupungin välisellä bussilinjalla vaihtuu liikenteenharjoittaja 1.7. Jatkossa liikennettä ajaa TLO.

Valmet Automotive Oy:n työntekijät ovat voineet käyttää työmatkoihinsa autotehtaan työvuoroihin räätälöityjä linja-autovuoroja. Vuorot ovat kaikille matkustajille avoimia, joten kyytiin voi hypätä myös muutkin, kuin tehdasalueen työntekijät.  Nykyinen liikennöintisopimus päättyy 30.6 ja liikenne on kilpailutettu uudelleen. Jatkossa liikennettä ajaa TLO. Liikenteen reitti, pysäkit ja matka-aika pysyvät ennallaan.

TLO ilmoittaa liikenteen aikataulut omilla www-sivuillaan ja ne löytyvät myös Matkahuollon aikataulupalvelusta. Koronatilanne vaikuttaa Valmet Automotiven tuotantoon ja siten aikatauluja sopeutetaan kulloisenkin työvuorotilanteen mukaan. Heinäkuun alusta Turusta ajetaan klo 4:25, 12:55 ja 21:25 lähtevät lähdöt. Uudestakaupungista ajetaan 6:00, 14:30 ja 23:00 lähtevät lähdöt.

Valmet Automotiven työntekijöillä on käytössään mobiilisovellus, jonka avulla voi hankkia kertamatkan tai säännölliseen matkustamiseen tarkoitetun kausilipun. Perusmatkaan kytköksissä ollut Föli-alueen liityntämatka on 1.7 alkaen normaalihintainen. Muille matkustajille liikenteenharjoittaja on luonut kampanjatuotteen 4 €:n tasataksalla koko linjalle

Liikennöintisopimus on tehty ajalle 1.7.2020-30.6.2022. Sopimukseen sisältyy kahden vuoden optiomahdollisuus. Liikenteen kustannuksista vastaavat ELY-keskus ja Valmet Automotive Oy.

Lisätietoa hankinnasta:

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: Markus Kivelä p.050 396 3107

Lisätietoa liikennöinnistä:

- TLO: Hannu Lehmus p. 0400 522 222

 


Päivitetty