Tiedotteet 2018

Laurinkorven silta Nousiaisissa suljetaan liikenteeltä korjaustöiden vuoksi ja liikenne ohjataan kiertotielle (Varsinais-Suomi)

Nousiaisissa maantiellä 12429 sijaitsevan Laurinkorven sillan korjaustyöt ovat edenneet suunnitellun mukaisesti ja seuraava työvaihe on vanhan kannen purku ja uuden asentaminen. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan tämän työvaiheen ajaksi ja liikenne ohjataan siksi aikaa kiertotielle. Liikenne sillalla katkaistaan tiistaina 24.4.2018 klo 8 alkaen. Silta avataan uudestaan liikenteelle tiistaipäivän 8.5.2018 aikana. Katkon aikana siltapaikan voi kiertää Männistön yksityistien ja Takkulantien kautta. Kiertotiellä on 8 tonnin painorajoitus. Raskas liikenne ei voikaan käyttää tätä reittiä, vaan heidän on kierrettävä siltapaikka Valpperintien, Lavamäentien ja Kukartin metsätien kautta.

Liikennekatko on pyritty saamaan mahdollisimman lyhyeksi rakentamalla sillan uusi kansi siltapaikan vieressä, jolloin liikenne voidaan katkaista vain vanhan kannen purku-, maatukien betonivalu- ja uuden kannen asennustöiden ajaksi. Lisäksi betonitöitä tehtiin sillan reunoilla, jolloin liikenne on voinut kulkea yhdellä kaistalla sillan keskellä.

Uuden kannen asennuksen jälkeen tehdään vielä päällystys- ja viimeistelytöitä. Sillankorjaustyöt valmistuvat toukokuun aikana.    

Urakoitsijana hankkeessa toimii Destia Oy.

LISÄTIETOJA  

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: siltainsinööri Jari Nikki, p. 0400 821 596

- Destia Oy: työmaapäällikkö Jaakko Vanha-Kuitti, p. 040 167 8797


Päivitetty