Tiedotteet 2017

Keskiviikkoiltana alkavat päällystystyöt Turun kehätiellä Ravattulan ja Tuulissuon välillä (Varsinais-Suomi)

Keskiviikkona 1.11. alkavat päällystystyöt klo 18 jälkeen Turun kehätiellä Ravattulan ja Tuulissuon välillä n. 1,5 km:n matkalla. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen. Tällä kohteella liikennemäärät ovat niin suuret, että työ tehdään yötyönä klo 18.00–06.00 välisenä aikana. Tielläliikkujien on yötyöstä huolimatta syytä varautua viivästyksiin. Työmaan kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta. Päällystystyö kestää kaksi yötä. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa käyttää vaihtoehtoisia reittejä.

Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitusta ja tielläliikkujien on syytä noudattaa varovaisuutta työmaan läheisyydessä ajaessaan. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.

Kaikki kesän päällystyskohteet sekä lisää tietoa teiden päällystämisestä löytyy päällystystyöt 2017 -sivultamme. Viestimme aktiivisesti myös twitterissä @VarsinaisELY.

Lisätietoja: Varsinais-Suomen ELY-keskus, päällysteinsinööri Tero Ahokas, p. 040 503 8843 ja kunnossapitoasiantuntija Jukka Heikkilä, p. 040 727 6061


Päivitetty