Nyheter 2019

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin yhteistyökumppanihaku 2020

Yhteistyökumppanihaku on avoin kaikille

Suomalais-venäläisen kulttuurifoorumin avulla löydät sopivan yhteistyökumppanin taiteen ja kulttuurin hankkeisiin Venäjältä. Foorumin kautta yhteistyökumppania voivat etsiä erilaiset organisaatiot, yhteisöt, yksittäiset toimijat sekä ammattilais- että harrastajatasolla. Foorumissa ovat edustettuina laajasti kaikki kulttuurin ja taiteen alat. Yhteistyökumppanin etsintä on maksutonta.

Suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi - kohtaamis- ja verkostoitumispaikka

Lahdessa 2.-3.10.2020 järjestettävä XXI suomalais-venäläinen kulttuurifoorumi tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden neuvotella venäläisen yhteistyökumppanin kanssa tulkin avustuksella. Lisäksi voit verkostoitua laajemmin muiden toimijoiden kanssa sekä osallistua foorumin mielenkiintoisiin seminaareihin ja tapaamisiin. Foorumissa voit myös saada hanke- ja rahoitusneuvontaa.

Infotilaisuudet

Vuosittain järjestetään muutama infotilaisuus eri puolella Suomea kulttuurifoorumista ja partnerihausta. Infotilaisuudet toivotaan järjestettävän tammi-helmikuussa 2020 yhdessä Suomi-Venäjä -seuran kanssa, yhteyshenkilö projektipäällikkö Olga Kauppinen.

Suomi-Venäjä-Seura on kulttuurifoorumin pääjärjestäjä yhteistyössä Suomen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Venäjän kulttuuriministeriön kanssa, jotka rahoittavat kulttuurifoorumin toimintaa. ELY-keskukset hoitavat alueellista tiedotusta sekä osallistuvat foorumin organisointiin suomalais-venäläisessä työryhmässä.

Lue lisää:

Yhteistyökumppanin etsimisen Venäjältä käynnistät täyttämällä 29.2.2020 mennessä hanke-ehdotuslomakkeen osoitteessa https://www.kultforum.org/fi/hankkeet-ja-haku. Tarkemmat ohjeet löydät osoitteesta: https://www.kultforum.org/fi/lisatietoa-ja-ohjeet

Kulttuurifoorumiin osallistuneet hankeneuvottelijat voivat hakea starttirahoitusta yhteishankkeen käynnistämiseen foorumin jälkeen
https://www.kultforum.org/fi/rahoitusmahdollisuuksia.

Suomi-Venäjä-seura

Foorumin valmisteluaikataulu

Lisätietoa kulttuurifoorumista

Facebookissa fb.com/kultforum

Twitterissä @kultforum ja #kultforum.


Uppdaterad