Nyheter 2019

Pohjanmaan Teollisuus-mässan onsdagen 15.5 i Seinäjoki - kom och träffa oss! (Österbotten, Mellersta Österbotten)

Tid: torsdagen den 15 maj
Plats: Seinäjoki Areena


 

 

 

Pohjanmaan Teollisuus är ett nytt en dags fackevenemang för industrin. Evenemanget för samman de österbottniska landskapens toppexperter, sakkunniga och de mest aktuella temana.

I Österbotten finns många innovativa företag som har mycket att ge Finlands ekonomi och industri. Speciellt teknologi-, metall- och maskinverkstadsindustrin har en obestridlig ställning i Österbotten. Exportsiffrorna för regionens teknologisektor - närmare 6 miljarder euro i året - talar också för sig. Dessutom arbetar mer än en tredjedel av personalen vid de österbottniska företagen inom industrin och industrins andel är klart större än i hela landet i genomsnitt.

Evenemanget Pohjanmaan Teollisuus presenterar det industriella kunnandet i vår region. Kontraktstillverkare, underleverantörer och maskintillverkare presenterar sig och söker samarbetspartner och nya kunder. Team Finland Österbotten & Mellersta Österbotten har en gemensam monter med NTM-centralen i Södra Österbotten. Vid montern betjänas tillväxtinriktade företag av NTM-centralerna, TE-tjänster, Viexpo, Business Finland och Finnvera.

Vi hjälper ditt företag att växa - välkommen till monter B253!

Läs mer om evenemanget här (på finska).


Uppdaterad