Projektit ja hankkeet - Satakunta

Satakunnan automaatio-, ohjelmointi-, ja robotiikkaklusteri tarjoaa uramahdollisuuksia

Satakunnassa sijaitsee ainutlaatuinen yritys- ja tutkimuskeskittymä. Robocoast-klusteri  tarjoaa monipuolisia urapolkuja erityisesti insinööreille ja diplomi-insinööreille sekä myös muille korkeakoulutetuille.

KokoSata-rekry on pilotti, jossa tarjotaan yrityksille tehostettua työnvälitystä yksityisen henkilöstöpalveluyrityksen ja julkisten TE-palveluiden avulla. Työnhakijoille tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia kasvavissa yrityksissä. Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä rekrytoinnin asiantuntijoihin!

  • Pauliina Harrivaara, pauliina.harrivaara(at)ely-keskus.fi , 0295 022 072
  • Jyri Ranne, jyri.ranne(at)te-toimisto.fi, 0295 045 137
  • Saijaleena Sivula-Virtanen, saijaleena.sivula-virtanen(at)te-toimisto.fi, 0295 045 082

Pilotti rahoitetaan osana Työ- ja elinkeinoministeriön työnvälityksen kärkihankkeita. Lisätietoja pilotista antaa asiantuntija Pauliina Harrivaara, 029 022 072

Ohjelmakausi 2014-2020

Lisätietoa ohjelmakauden 2014-2020 rakennerahastojen EU-rahoituksesta saat Rakennerahastot.fi –verkkopalvelusta. Satakunnan alueen asiantuntijoiden yhteystiedot löytyvät sivun alta www.rakennerahastot.fi/web/lansi-suomen-suuralue/ely.

SataPolku-hanke

SataPolku on Satakunnan ELY-keskuksen itse toteuttama ESR-hanke. Hankkeen tavoitteena on parantaa viranomaisten ja välityömarkkinoiden vaikuttavuutta ja täten edistää rakennetyöttömyyden purkua Satakunnassa.

Klikkaa tästä hankkeen www-sivuille.
Klikkaa tästä hankkeen ELY-keskuksen omalle projektisivulle.

Ohjelmakausi 2007 - 2013

Ohjelmakauden 2007 - 2013 hankkeet ovat päättyneet ja niiden verkkosivuja ei enää päivitetä.

PROTEK

Satakunnan ELY-keskuksen PROTEK-hanke tuki yrityksiä verkostoitumaan ja sopeutumaan työelämässä tapahtuviin muutoksiin.

Työhön Satakuntaan

Työhön Satakuntaan -projekti oli tukiprojekti satakuntalaisille työnantajaille. Jos kotimaasta ei löytynyt osaavaa työvoimaa, niin projekti etsi toimeksiannosta sopivan ulkomaalaisen työntekijän Euroopan Unionin alueelta. Kanavat työvoiman hakuun Euroopan talousalueen ulkopuolelta olivat myös mahdollisia.

Klikkaa tästä hankkeen www-sivuille.

Välkky

Välkky oli Satakunnan ELY-keskuksen hallinnoima projekti, joka oli tarkoitettu edistämään pitkäaikaistyöttömien ja vaikeasti työllistyvien sijoittumista avoimille työmarkkinoille. Välkyn pääasiallisena tavoitteena oli saada työntekijät ja työnantajat kohtaamaan toisensa.

Klikkaa tästä hankkeen www-sivuille.

Uppdaterad

Genvägar